Make your day different

Logo Cover

Četiri mjeseca stara kći Katy Perry i Orlanda Blooma dobila je izniman poklon! Prvu zimu dočekati će u skafanderu, ali ne bilo kakvom….

Pjevačica Katy Perry i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom u kolovozu ove godine postali su roditelji prvog zajedničko djeteta – djevojčice, kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Daisy. Od tada na njihovu holivudsku adresu pristižu darovi za prinovu jer zbog pandemije koronavirusa i opreza Katy i Orlando ne primaju goste. Poklon, koji je četiri mjeseca stara djevojčica, dobila na dar od glazbenice Ariane Grande svakako je jedan od posebnijih čim ga je ponosna mama Katy Perry odlučila pokazati cijelom svijetu putem svog Instagram profila….

Krajem kolovoza ove godine nakon devet mjeseci slatkog iščekivanja popularna pjevačica Katy Perry na svijet je donijela svoje prvo dijete. Stigla je Daisy Dove, djevojčica koja je istinski ispunila 36 – godišnju glazbenicu i njezina 43 – godišnjeg zaručnika Orlanda Blooma, holivudskog glumca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Međutim, zbog pandemije koronavirusa slavni roditelji odlučili su tijekom babinja ne primati goste u svoj dom. To nipošto ne znači da pokloni za njihovo prvo zajedničko dijete ne pristižu sa svih strana. Štoviše.

Malena Daisy Dove Bloom spremna je za svoju prvu zimu zahvaljujući pjevačici Ariani Grande koja je njenim roditeljima ovog vikenda poslala sladak i skupocjeni poklon.

Instagram Story/screenshot

Četiri mjeseca staroj Daisy Dove poslala je bijeli Givenchyjev skafander čija cijena iznosi vrtoglavih 655 dolara, odnosno više od 4.000 kuna.

‘Katy i Orlando, čestitam vam i obožavam vas oboje!!! S ljubavlju, Ariana’, napisala je u poruci uz poklon 27 – godišnja pjevačica i dobitnica Grammyja.

Katy Perry poklon je objavila u svojoj Instagram priči označivši Arianu Grande i dodavši ‘ily’, što je kratica za ‘volim te’.
U rujnu je, pak, pjevačica Taylor Swift poslala Perry i Bloomu ručno izvezeni ružičasti pokrivač za Daisy.

Instagram Story/screenshot

‘Gospođica Daisy Dove obožava svoj ručno izvezeni pokrivač od gospođice Taylor Swift’, -napisala je Perry tada na Instagramu, uz fotografiju pokrivača i rukom napisane poruke Swift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Orlando i Katty upoznali su se prije četiri godine na jednom od holivudskih tuluma i bila je to ljubav na prvi pogled. Međutim narednih godina nekoliko su puta prekidali, a onda 2018. konačno shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Bloom je prije toga bio tri godine u braku s manekenkom Mirandom Kerr, s kojom ima 9 godina starog sina Flynna, a Perry je bila dvije godine u braku s komičarem Russellom Brandom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💕 (@celebrrity_mode)

Foto: Instagram/Instagram Story/screenshot

Slični članci