Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nikolina Pišek kćerkici organizirala rođendansku proslavu za pamćenje, a mnoge je ganula i emotivnom čestitkom slavljenici

Voditeljica Nikolina Pišek ovih dana pršti od ponosa i to s posebnim razlogom. Naime, njezina kćerkica Una Sofia proslavila je deveti rođendan, a tim povodom televizijska voditeljica i poduzetnica organizirala joj je raskošnu proslavu u igraonici i otkrila djelić atmosfere. Osim zabavom o kakvoj maštaju sve djevojčice, zgodna Zagrepčanka oduševila je mnoge i emotivnom čestitkom koju je uputila svojoj mezimici…

U domu voditeljice Nikoline Pišek Ristović ovih se dana slavi deveti rođendan kćerkice Une Sofije, koju je dobila u braku s pokojnim Vidojem Ristovićem, srpskim povjesničarom umjetnosti.

Da joj ovaj dan ostane u najljepšem sjećanju, 47-godišnja voditeljica maksimalno se potrudila, a djelić atmosfere podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Atraktivna voditeljica i poduzetnica organizirala je raskošnu proslavu za članove obitelji i bliske prijatelje u jednoj igraonici, a u videozapisu koji je podijelila putem Instagrama otkrila je sve detalje slavlja.

‘Najbolji ročkas do sada! Plesali, pjevali, glumili, sjedili u krilu Djedu Mrazu, izrekli mu sve tajne želje, radili božićni nakit, opet plesali, kostimirali se, bili sve ono sto smo oduvijek željeli biti na jedan dan.
I nikada ne znaš sto će od toga možda i postati stvarnost. Zato ti, Bubice moja, želim da ti svaki dan bude igra, da kroz život prolaziš s lakoćom plesnim korakom, i da znaš da je mama uvijek korak iza tebe’, poručila je voditeljica i primila brojne čestitke.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Podsjetimo, Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti i suprug Nikoline Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja prošle godine u 44. godini života, a niti dva mjeseca kasnije njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, krenuo je iznositi teške optužbe na račun snahe, koja je bila u braku s njegovim sinom od 2013. godine i u kojem su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Une Sofije.

Bivša televizijska voditeljica unatoč svemu hrabro korača iz dana u dan i pokušava ostati nasmijana zbog svoje kćeri Une, a svoja razmišljanja i osjećaje često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Osim Une Sofije, Nikolina ima i 26 – godišnju kćer Hanu Cigoj, koju je rodila sa samo 21 godinom, kada je bila u braku s voditeljem i novinarom Markom Cigojem.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci