Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Lana Jurčević pokazala poveći trudnički trbuščić i otkrila da su svi problemi (konačno!) iza nje: ‘Sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se…’

Krajem srpnja glazbenica Lana Jurčević otkrila je da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta s partnerom i marketinškim stručnjakom Filipom Kratofilom. Nakon što je obznanila svijetu da će postati majka, svestrana pjevačica susrela se s nizom trudničkih komplikacija zbog kojih je bila primorana provesti dio vremena u bolnici, no čini se kako su svi problemi sada iza nje. Osnivačica brenda La Piel raznježila je vojsku obožavatelja snimkom na kojoj pažnju krade zaobljeni trbuščić, a emotivnim riječima otkrila je na čemu je (unatoč svemu!) zahvalna…

Atraktivna glazbenica Lana Jurčević ljetos je obznanila kako čeka prvo dijete s partnerom Filipom Kratofilom, no trudnoća joj je bila popraćena komplikacijama.

Nakon što je u nekoliko objava obznanila što je posrijedi, ali i priznala kako ne zna što ju dalje čeka, 38-godišnja glazbenica dala je naslutiti kako je konačno izišla iz bolnice i pokazala poveći trbuščić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevačica i poduzetnica podijelila je snimku svog povećeg trbuščića čiji se odraz vidi na prozoru automobila, čime je dala naslutiti kako je konačno izišla iz bolnice, a uz to je podijelila emotivan tekst i otkrila na čemu je posebno zahvalna.

‘Zahvalnost – bez obzira na sve. U dobru i zlu. Intuicija – nešto što ti je Bogom dano i što ako znaš slušati, onda imaš sveto ‘oružje’ u svojim rukama. Optimizam – naći ga u što više toga koliko god ti teško bilo. U svakoj prepreci se krije ili neka lekcija ili prilika za nešto veće od nas. Nada – nešto na što svatko od nas ima pravo, čak i kad se nadaš nečem što drugi smatraju nemogućim. Vjera – sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se. Mir – najteži, a najljepši osjećaj za postići’, poručila je svestrana glazbenica i razgalila mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Zgodna pjevačica nedavno je podijelila prve snimke ultrazvuka bebe u trbuhu, a u snimci je dodala zvuk dječjeg glasa koji govori: ‘Hej mamice! Daj da se predstavim! Moje srčeko je počelo kucati danas! I žiiiiiv/a saaam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim pleeesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra’, pisalo je uz videozapis.

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

Iako ne krije da je sretna na ljubavnom planu, poznata pjevačica svoju privatnost vješto čuva. Kako je svojedobno priznala, s vremenom je naučila da ne treba javno otkrivati sve detalje o svom životu, baš kao što to nije bila sklona činiti ni kada je kao tinejdžerica postala dijelom estrade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci