Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Lana Jurčević podijelila prve snimke ultrazvuka i (konačno!) otkrila sretne vijesti: ‘Nakon naše male borbe, nema ljepšeg’

Krajem srpnja glazbenica Lana Jurčević otkrila je da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta s partnerom i marketinškim stručnjakom Filipom Kratofilom. Nakon što je obznanila svijetu da će postati majka, svestrana pjevačica susrela se s nizom trudničkih komplikacija zbog kojih je bila primorana provesti dio vremena u bolnici. Osnivačica brenda La Piel sada se konačno javila s lijepim vijestima, objavivši prve snimke ultrazvuka bebe, a dirljivi prizori mnoge su ganuli do suza…

Atraktivna glazbenica Lana Jurčević nedavno je obznanila kako čeka prvo dijete s partnerom Filipom Kratofilom, no trudnoća joj je bila popraćena komplikacijama.

Nakon što je u nekoliko objava obznanila što je posrijedi, ali i priznala kako ne zna što ju dalje čeka, 38-godišnja glazbenica oglasila se s najljepšim mogućim vijestima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevačica i poduzetnica  podijelila je prve snimke ultrazvuka bebe u trbuhu, a u snimci je dodala zvuk dječjeg glasa koji govori: ‘Hej mamice! Daj da se predstavim! Moje srčeko je počelo kucati danas! I žiiiiiv/a saaam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim pleeesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra’, pisalo je uz videozapis.

Zgodna pjevačica sreću nije sakrila ni u opisu videa kojeg je podijelila na TikToku. ‘Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program! Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg’, poručila je i dirnula srca mnogih obožavatelja i pratitelja.

Pogledajte VIDEO:

@lalana💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter ❣️😆. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️♬ Hey mamiceee – Lalana

‘Bit ćeš predivna mama’, ‘Kolika sreća, hvala Bogu’, ‘Ma bravo, sretno do kraja’, bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

Iako ne krije da je sretna na ljubavnom planu, poznata pjevačica svoju privatnost vješto čuva. Kako je svojedobno priznala, s vremenom je naučila da ne treba javno otkrivati sve detalje o svom životu, baš kao što to nije bila sklona činiti ni kada je kao tinejdžerica postala dijelom estrade.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/TikTok


Hzzo


Slični članci