Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Lady Gaga u dramatičnom (ljubičastom!) izdanju stigla na svečanu premijeru filma ‘House of Gucci’ i pokazala više nego je planirala….

Lady Gaga u dramatičnom (ljubičastom!) izdanju stigla je u London na svečanu premijeru filma ‘House of Gucci’, redatelja Ridleya Scotta, a u kojem tumači ulogu zloglasne Patrizije Reggiani, supruge Maurizija Guccija…

Lady Gaga 34 – godišnja američka pop zvijezda i glumica, stigla je na svečanu premijeru iščekivanog filma o modnoj dinastiji Gucci koji uskoro stiže na velika platna.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Glumica je, dakako, pazila i na odabir kreacije u kojoj se pojavila na premijeri pa tako ljubičastu haljinu dramatičnog kroja potpisuje upravo glasovita talijanska modna kuća Gucci.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Cite Séries e Filmes (@citeseriesefilmes)

Haljina od šifona prije nekoliko je dana predstavljena je Guccijevoj modnoj reviji u Hollywoodu, a Gaga ju je na sebi svojstven način stilizirala podjednako efektnim komadima.

Uz mrežaste ‘halter’ čarape kombinirala je crne gležnjače s popularnom platforma petom, a uz zlatni nakit na rukama je nosila i duge rukavice. Ljubičastu boju kreacije odlučila je pratiti i šljokičastim make-upom.

@brandlabeltag

Namjerno ili ne Lady Gaga je tijekom fotografiranja na crvenom tepihu pokazala malo previše pa tako sad svi znaju da je ispod haljine nosila i donje rublje u nude boji.

Pogledajte VIDEO:

 

Foto: Instagram

Slični članci