Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Kći najbogatije Hrvatice Petra Ecclestone po prvi puta otvorila vrata luksuzno uređene britanske palače vrijedne čak 175 milijuna funti! S razlogom…

Iako je utrošila 5 godina u uređenje kako bi stvorila savršeno obiteljsko gnijezdo, slavna bogatašica i njezin zaručnik Sam Palmer većinu vremena provode u Los Angelesu, stoga su odlučili prvi puta otvoriti vrata svog raskošnog londonskom doma. S razlogom. Trenutačna procijenjena vrijednost nekretnine iznosi vrtoglavih 175 milijuna funti, i trenutno traži novog vlasnika…

Kći najbogatije Hrvatice Petra Ecclestone i zaručnik Sam Palmer otvorili su vrata kamerama prestižnog časopisa Architectural Digest i pokazali svoju raskošnu londonsku rezidenciju.

 
 
 
 
 
 

Sloane House doduše još neće dugo biti njihova, pod uvjetom da se nađe kupac koji će za luksuzno zdanje izdvojiti čak 175 milijuna funti.

Upravo je prodaja kuće povod otvaranja vrata javnosti, a toj temi se bivša manekenka oglasila na društvenim mrežama: Sloane House. Na ovom projektu radila sam 5 godina i to je dom kojeg apsolutno obožavam.

  Advertisement
  Advertisement

Pogledajte VIDEO:

 

 

 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Advertisement
Advertisement

Zaista se nadam da će vam se svidjeti, trebalo je puno hrabrosti i uvjeravanja da konačno dopustim snimanje.’ –  napisala je 32-godišnjakinja ispod objave na svom Instagram profilu.

@petraecclestoneofficial

Radi se o palači izgrađenoj u 18. stoljeću u georgijanskom stilu, a opremljena je s 8 spavaćih soba, 12 kupaonica, dječjom igraonicom, hammamom, terenom za skvoš i kino dvoranom.

Petrini pratitelji dosad su mogli vidjeti tek poneki detalj atraktivne nekretnine, no ovim je videom palača od preko 1800 kvadratnih metara prikazana u svojoj punoj raskoši.

 

@petraecclestoneofficial

Odmah pored ulaza nalazi se prostor za primanje gostiju kojim dominira zlatni šank neobičnog oblika napravljen po mjeri, a iznad kojeg se nalazi raskošni luster sastavljen od 150 000  kristala.

I dok slavni par priznaje da zbog lockdowna i nemogućnosti organiziranja druženja nisu puno koristili ovaj prostor, video nas dalje vodi u glavnu blagovaonicu – sobu u kojoj provode najviše vremena.

Petrina ljubav prema zlatu i blještavilu vidljiva je i u ovoj prostoriji, gdje su rubovi stola i tepiha ukrašeni svjetlucavim šljokicama. Za obroke s obitelji često koriste i kuhinju dizajniranu u industrijskom stilu, a u kojoj se nalazi 5-metarski akvarij s najrjeđim ribama na svijetu.

 

@petraecclestoneofficial

 

Dodatni kat kuće, kojeg je britanska nasljednica dala iskopati pod zemljom, posvećen je wellness sadržajima kao što su bazen, sauna, i jacuzzi. Njegovana 32-godišnjakinja u sklopu doma ima i mali glam raj sa studijem za manikuru i pedikuru te frizerskim salonom, a prostorom ponovno dominiraju Petrine omiljene boje: zlatna, roza i krem.

 

@petraecclestoneofficial

 

Bivša manekenka ističe kako je glavna zvijezda luksuznog zdanja zapravo golemi kristalni luster koji kroz stubište povezuje svih 6 etaža.

Sloane House pripada i najveći privatni vrt u glamuroznim londonskim četvrtima Kensington i Chelsea, što u današnje vrijeme svakako predstavlja novu definiciju luksuza.

Instagram/screenshot

Fotografije: Instagram/screenshot
Pripremila: L.H.

 

Slični članci