Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jennifer Aniston proslavila 55. rođendan! Holivudska miljenica u dirljivoj retrospektivnoj montaži otkrila na čemu je posebno zahvalna

Iako bi joj zbog mladolikog izgleda i vitke figure malo tko pripisao tu brojku, holivudska zvijezda Jennifer Aniston u nedjelju je navršila 55 godina. Povodom ulaska u novu životnu godinu serije ‘Prijatelji’ na društvenim mrežama podijelila je dirljivu (retrospektivnu!) montažu kojoj se osvrnula na svoja najvažnija postignuća i omiljene životne trenutke, a emotivnim stihovima otkrila je na čemu je posebno zahvalna…

Holivudska miljenica Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan i tim povodom izrazila zahvalnost za sve lijepo što joj se u životu dosad dogodilo.

U dirljivoj objavi koju je podijelila na Instagramu, slavna glumica obuhvatila je najdraže životne trenutke, među kojima su trenuci iz djetinjstva koje rijetko pokazuje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

U video kompilaciji obuhvatila je neke isječke iz kultne serije ‘Prijatelji’ kojom je stekla svjetsku slavu, ali fotografije iz djetinjstva i isječak na kojem igra društvenu igru Jenga s voljenima.

‘Zahvalna’, napisala je poznata plavuša prije nego što je citirala pjesmu ‘The Layers’ autora Stanleyja Kuntiza.

‘Prošao sam kroz mnoge živote, neke od njih svoje, i nisam ono što sam bio, iako postoji neki princip postojanja, od kojeg se borim da ne odlutam’, jedan je od odlomaka iz pjesme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lisan (@jensfaniston)

‘Kad pogledam iza sebe, kao što sam prisiljen pogledati prije nego što skupim snagu da nastavim svoje putovanje, vidim prekretnice kako se smanjuju prema horizontu i spore vatre koje se vuku iz napuštenih kampova, nad kojima anđeli čistači kotrljaju na teškim krilima’, nastavak je pjesme.

Holivudska zvijezda rijetko kad iznosi detalje iz djetinjstva u javnosti. Njezina majka preminula je 25. svibnja 2016. u 79. godini od moždanog udara, a 1999. izdala je knjigu ‘From Mother and Daughter to Friends: A Memoir’ u kojoj je pričala o problematičnom odnosu sa svojom slavnom kćeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lisan (@jensfaniston)

Njezin otac, glumac John Aniston, najpoznatiji po ulozi Victora Kiriakisa u popularnoj TV seriji ‘Days of Our Lives’, preminuo je u studenom prošle 2022. godine u dobi od 89 godina.

Roditelji su joj se razveli ubrzo nakon što su se iz Los Angelesa, gdje se rodila, preselili u New York. Polazila je njujoršku Waldorfsku školu gdje se nije pridavala pozornost sadržaju na televiziji, no upravo ondje otkrila je čarobni svijet glume.

S majkom Nancy Dow nije razgovarala 15 godina, Jennifer je isticala kako se nije mogla nositi s majčinim narušenim psihičkim zdravljem zbog propalog braka s bivšim suprugom i njenim ocem. Srele su se nakon duge pauze, a poslije tog susreta njena majka Nancy preminula je od moždanog udara.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci