Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Izabel i Mateo Kovačić ‘pobjegli’ u tropske krajeve! Zgodna poduzetnica zabilježila neodoljiv prizor sinčića Ivana koji će vas raznježiti u trenu

Iako svoju privatnost uvijek nastoji držati podalje od očiju znatiželjnika, zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić katkad ne može odoljeti da se ne pohvali zanimljivim trenucima iz svakodnevnog života. Igrač Manchester Cityja i osnivačica brenda Lunilou zimsku pauzu iskoristili su za obiteljsko putovanje u egzotične krajeve, a za svoju destinaciju odabrali su bajkovito otočje koju su nedavno posjetili supružnici Maja Šuput i Nenad Tatarinov. Zgodna WAGS-ica podijelila je dašak njihove obiteljske idile i raznježila obožavatelje intimnim prizorom sinčića Ivana i supruga Matea…

Slavna poduzetnica Izabel Kovačić rijetko iznosi detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, no ovih je dana učinila iznimku i podijelila nekoliko idiličnih prizora sa suprugom Mateom i njihovim sinčićem Ivanom.

Zgodna 31-godišnja poduzetnica i dvije godine mlađi nogometaš sa sinčićem su otputovali na Sejšele, a na društvenim mrežama otkrila je dašak njihove idile.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

‘Izvan ureda’, poručila je zgodna WAGS-ica uz fotografiju na kojoj pozira kraj palme na pješčanoj plaži, ispijajući koktel. Obitelj Kovačić za svoje putovanje odabrala je afričko otočje Sejšeli koje su nedavno posjetili pjevačica Maja Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov s njihovim sinčićem Bloomom.

Ipak, najviše pažnje izazvao je posljednji videozapis na njezinom Instagramu na kojem je uhvatila trenutak kada slavni nogometaš sa sinčićem ulazi u more, dok maleni uzbuđeno hoda po plićaku.

‘Dečki’, napisala je kratko i raznježila brojne obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Osnivačica brenda Lunilou ranije je objavila nekoliko fotografija smještaja u kojem borave, kao i fotografije plaže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Podsjetimo, zgodna zagrebačka poduzetnica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

Par će u lipnju obilježiti sedmu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca. Kao kruna njihove ljubavi 12. listopada 2020. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno ime Ivan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Izabel je sina Ivana rodila carskim rezom, a krstili su ga sredinom srpnja 2021. godine, kad mu je kum bio Luka Modrić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci