Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput i Nenad Tatarinov prepustili se strastvenim trenucima na bajkovitim Sejšelima, a svoj šarm pokazao je i njihov maleni nasljednik

Maja Šuput i Nenad Tatarinov javnosti su poznati kao strastveni hedonisti, a kao takvi vrlo se često počaste nekim egzotičnim putovanjem, luksuznim hotelom, finim vinom i još boljim zalogajem. Otkada su prije tri godine postali roditelji sinčića Blooma, energični supružnici biraju destinacije na kojima mogu uživati i mališani, a poznati supružnici ovoga puta odlučili su se za bajkovite Sejšele. Osim što uživaju u kupanju, sunčanju i hedonističkom sadržaju, pjevačica i poduzetnik prepustili su se strastima na plaži, a svoj šarm pokazao je i njihov maleni nasljednik…

Siječanj za pjevačicu, voditeljicu i poduzetnicu Maju Šuput znači samo jedno – uživancija na obiteljskom putovanju.

Zgodna 44 – godišnja pjevačica i poduzetnica s četiri godine mlađim suprugom, poduzetnikom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom, koji će u ožujku navršiti tri godine, otputovala je na egzotičnu destinaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Uspješna poduzetnica na društvenim mrežama otkrila je kako izgleda apartman u kojem odsjedaju, u kakvim delicijama uživaju, kakve kupaće kostime je odabrala za sunčanje na bijelom pijesku, a nije libila ni pohvaliti se romantičnim (i vrlo strastvenim!) trenucima sa suprugom.

Svestrana pjevačica i njezin životni suputnik prepustili su se strastima na pješčanoj plaži. Na jednoj fotografiji Nenad Maju drži rukama dok ga ona obrgljuje oko ramena, a na drugoj zajedno poziraju na bijelom pijesku.

‘Ljubav od 2017.’, kratko je poručila uvijek dobro raspoložena pjevačica, a prizor je u kratkom roku oduševio vojsku njezinih obožavatelja.

@majasuput Instagram Story/Screenshot

Osim poznatih supružnika, svoj šarm pokazao je i njihov maleni nasljednik. Naime, osnivačica brenda Majushka uhvatila ga je u trenutku dok daje poljubac jednoj djevojčici.

‘Gospodin je opet u ljubavi’, napisala je uz fotografiju i izazvala salve smijeha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prije nego što su stigli na Sejšele, obitelj Tatarinov kratko je boravila u Istanbulu i Dubaiju, gdje su u isto vrijeme bili supružnici Lejla i Tarik Filipović.

Podsjetimo, jedna od najuspješnijih hrvatskih pjevačica i njen suprug Nenad Tatarinov zajedno su od kolovoza 2017. Poznati par upoznao se još 2015. godine kad je ona prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je on bio generalni direktor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Puljanin ruskih korijena osvojio ju je tek nakon trećeg dolaska i od tada su nerazdvojni. U bračnu luku uplovili su prije u svibnju 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a o njihovom vjenčanju pričalo se još danima.

Kao kruna njihove ljubavi 17. ožujka 2021. stigao im je sinčić kojem su nadjenuli originalno ime Bloom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci