Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Holivudski ljepotan zbog uloge drastično promjenio izgled i brojne žene bacio u trans

Uskoro ćemo u kinima gledati film koji prati nevjerojatnu priču Al Caponea – jednog od najpoznatijih mafijaša svih vremena, a utjelovit će ga poznati holivudski zavodnik Tom Hardy. Budući da mu je zadatak odglumiti mafijaša kojeg nakon 10 godina provedenih u zatvoru počinju proganjati duhovi mračne prošlosti, Tom je u potpunosti morao transformirati svoj image. Unatoč drastičnoj transformaciji i izbrijanoj glavi, holivudski ljepotan i dalje mami uzdahe žena diljem svijeta. Dapače. Image zločestog dečka, čini se, još mu bolje pristaje….

 

Proteklog tjedna započelo je snimanje filma koji prati priču Al Caponea, a glavna je uloga pripala holivudskom zavodniku Tomu Hardyju. Glumac je u potpunosti transformirao svoj prepoznatljiv image te izbrijao glavu. Velika transformacija ni ne začuđuje previše s obzirom na to da Tom tumači lik najpoznatijeg mafijaša na svijetu, a priča filma prati njegov život u stadiju kada već počinje gubiti pamćenje dok ga proganjaju duhovi mračne prošlosti.

 

@tomhardy

Ipak, čini se kako drastična promjena uopće ne smeta njegovim brojnim obožavateljicama. Dapače. Image  opasnog dečka po mnogima mu –  još bolje pristaje.

@tommy_riordan_conlon

Ovo nije prvi put da je Tom za potrebe snimanja filma izbrijao svoju glavu i šokirao obožavateljice. Još je 2002. godine za potrebe snimanja scena u kultnom ‘Star Treku’ u potpunosti transformirao svoj image, a i tada je izgledao apsolutno neodoljivo.

Aww he’s so adorable!! #tomhardy #audition credit @tomhardy_rus

A post shared by Linda (@tomhardynews) on

@dailytomhardy

 

@arta_kw

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci