Make your day different

Logo Cover

Sharon Stone zauzela ‘vruću’ pozu na motoru i odvažnim izdanjem u znaku najpopularnije estetike potvrdila da trendove ima u malom prstu

Premijera filma ‘The Bikeriders’ s Tomom Hardyjem i Austinom Butlerom u glavnim ulogama privukla je velik broj holivudskih faca, a svojim se izdanjem posebno istaknula holivudska zvijezda Sharon Stone. Zvijezda filma ‘Sirove strasti’ i nekadašnji seks simbol zauzela je zavodljivu pozu na motociklu i potvrdila da joj godine ne mogu ništa, a zavodljivim je modnim izdanjem u znaku najpopularnije estetike potvrdila da trendove ima u malom prstu…

U dvorani TCL Chinese Theatre održana je losanđeleska Los premijera filma ‘The Bikeriders’ scenarista i redatelja Jeffa Nicholsa. Osim glavnih glumaca, premijeri su prisustvovala brojna poznata lica, uključujući i slavnu glumicu Sharon Stone.

Slavna 66-godišnja zvijezda pomela je konkurenciju u otkačenom modnom izdanju kojim je potvrdila ne mari za godine, ali da itekako prati trendove.

Jedna od najseksipilnijih holivudskih glumica uskočila je u odijelo upotpunjeno trendi leopard uzorkom koje se sastoji od hlača cigareta kroja i strukiranog sakoa, a stiže s potpisom talijanskog brenda Dolce&Gabbana.

Otkačene komade kombinirala je uz salonke s ukrašenim cvjetnim motivima, a oko vrata je nanizala nekoliko ogrlica.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci