Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Frizer Jennifer Lopez otkriva brz i nikad jednostavniji trik za bujan visoki rep! Trebat će vam samo dvije gumice za kosu i par minuta vremena

Konjski rep bezvremenski je klasik među frizurama koji pristaje svakom obliku lica i ne oduzima puno vremena za izradu. Ipak, žene s kratkom i tankom kosom muku muče kako ga učiniti bujnijim i ljepšim, a sada konačno imamo i rješenje tog problema. Chris Appleton – frizer latino dive J.Lo i poduzetnice Kim Kardashian, na svom TikTok profilu otkrio je nikad jednostavniji trik za koji će vam trebati samo dvije gumice i nekoliko minuta vremena…

Konjski rep jedna je od najpopularnijih i najpraktičnijih frizura bez roka trajanja kojoj se većina žena okreće kada želi podići svoj outfit na višu razinu, prikriti masnu kosu ili naglasiti lice.

@luxyhair

Upravo zbog činjenice da pristaje baš svima, visoki rep s godinama je stekao status beauty klasika, a osim u ležernim prigodama, nepogrješiv je odabir i onim nešto svečanijima.

Ako ste i sami pobornica ove frizure i tražite način kako je učiniti savršenom, oduševit će vas trik koji je osvanuo na TikTok profilu celebrity frizera Chrisa Appletona. Riječ je o tehnici vezanja repa zahvaljujući kojoj on izgleda bujnije, dulje i bogatije.

 
@jlo

Znalac za kosu, na čijoj se listi klijenata nalaze glazbenica Jennifer Lopez, reality zvijezda Kim Kardashian te pjevačice Dua Lipa i Katy Perry, otkrio je da su za besprijekorno stiliziran visoki rep potrebne samo dvije gumice za kosu i malo strpljenja.

 

Kosu je potrebno podijeliti na dva dijela i gornji dio zavezati gumicom. Donji dio kose potrebno je razdijeliti na dvije sekcije i povući prema gore preko zavezanog repa te dobro učvrstiti gumicom za kosu. Voila!

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Pogledajte VIDEO:

https://www.tiktok.com/@chrisappletonhair/video/7053990111020617006

Foto: Instagram / Video: TikTok

Slični članci