Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Franka Batelić podijelila intimni prizor iz kućne atmosfere s kćerkicom Gretom i mnoge dirnula emotivnom čestitkom za Dan žena

Danas se diljem svijeta obilježava Međunarodni Dan žena, stoga ni brojne poznate dame nisu propustile čestitati ga svojim prijateljicama, kolegicama, sestrama i majkama. Među njima je i pjevačica Franka Batelić, koja je raznježila mnoge preslatkim videozapisom na kojem joj se pridružila i njezina kćerkica Greta. Popularna glazbenica objavila je intimni prizor iz kućne atmosfere, nepočešljane kose i bez šminke, a svim pripadnicama nježnijeg spola uputila je znakovitu i moćnu poruku povodom njihovog dana…

Na današnji datum diljem svijeta obilježava se Dan žena, tijekom kojeg se slave ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica ženskog spola.

Dan posvećen damama s velikom ljubavlju obilježavaju i brojne poznate Hrvatice, a objava 30 – godišnje pjevačice Franke Batelić izazvala je najviše oduševljenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

‘Zgužvane, umorne, nepočešljane, u regresiji sna, želimo svim ratnicama SRETAN DAN ŽENA uz jedan quote koji možda i je postao pomalo klišej ali je važan, snažan i meni jedan od dražih. Here’s to strong women! May we know them. May we be them. May we RAISE them,’ napisala je supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke. 

Osim same poruke, sve je ipak oduševio prizor između pjevačice i njezine kćerkice Grete. Članica žirija showa ‘Ples sa zvijezdama’ pokazala je kako izgledaju njihovi intimni trenuci maženja na kauču, dok svojoj nedavno rođenoj bebici pjeva dječje pjesmice i izvodi simpatične ekspresije lica.

@frankaofficial_

‘Jel’ mogu ja malo posuditi tu bebicu? Sretan Dan žena, Frankić’, napisala je blogerica Ella Dvornik, a u čestitkama su joj se pridružili brojni obožavatelji.

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama. U siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a prije čeitri mjeseca na svijet im je stigla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Greta.

@frankaofficial_

Mjesec dana nakon rođenja kćerkice popularna glazbenica za Gloriju je ispričala kako je Viktor jako dobro prihvatio sestricu Gretu. ‘Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali’, otkrila je pjevačica.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci