Make your day different

Logo Cover

FOTO: Franka Batelić i Vedran Ćorluka postali roditelji djevojčice i otkrili kakvo su joj ime nadjenuli, čestitke pljušte sa svih strana

Franka Batelić i Vedran Ćorluka postali su roditelji po drugi put. Popularna glazbenica i bivši član hrvatske nogometne reprezentacije ovoga petka postali su roditelji djevojčice, čiji su dolazak ponosno otkrili pratiteljima na Instagramu, ali i ime koje su joj nadjenuli…

‘I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice…’, napisala je 30 – godišnja pjevačica ispod fotografije iz rodilišta, na kojoj pozira u društvu kćerkice i 36 – godišnjeg supruga Vedrana Ćorluke. Istu fotografiju objavio je i bivši nogometni reprezentativac, a čestitke na prinovi paru pristižu sa svih strana.

Poznati par djevojčici je nadjenuo ime Greta, a svega nekoliko minuta od objave sretne vijesti na Instagramu, Frankina objava sakupila je mnoštvo lajkova i čestitki razdraganih pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 

Prije nepunih mjesec dana Franka je lansirala novi singl ‘Priča o nama’, posvećenu tada još nerođenoj bebi.

‘Nekako se spontano dogodilo da je ‘Priča o nama’ kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ‘Sve dok sanjaš’ nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost’, rekla je Franka.

Ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a u siječnju 2020. godine rodio im se sinčić Viktor.

Foto: Instagram

Slični članci