Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Dočekajte 2021. godinu sa stilom uz efektnu frizuru koju možete sami napraviti! Donosimo 5 brzih tutoriala i 20 ideja s Instagrama za glam novogodišnji look

Kad sat otkuca ponoć, izazovna 2020. bit će iza nas, a nema boljeg načina da dočekate Novu godinu nego s glamuroznom frizurom koju nije teško napraviti u vlastitoj kupaonici. Iako ovog Silvestrova nema noćnih izlazaka, to nije izlika da se malo ne dotjerate za kućni tulum i sa stilom pozdravite godinu koju će malo tko moći tako lako zaboraviti. Kako bismo vam olakšali posao i poštedjeli vas odlaska frizeru, u nastavku donosimo pet fantastičnih frizura koje uspijevaju čak i početnicima, ali i inspirativnu galeriju s Instagrama od čak 20 frizura koje nije teško rekreirati…

Novogodišnja noć konačno je tu, a mnogi jedva čekaju službeni kraj 2020. godine koja će malo kome ostati u najljepšem sjećanju.

S obzirom na to da se noćas u kućnoj atmosferi opraštamo od jedne od najizazovnijih godina ikada, nema boljeg načina da je završite nego glamuroznim modnim izdanjem i odgovarajućom frizurom.

@blushington

Bilo da ste pobornica minimalističkog looka ili pak žudite za frizurom koja ne prolazi nezamijećeno, na internetu postoji pregršt ideja koje svatko, uz malo vremena i truda, može sam ‘posuditi’.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom frizurom i pomogli vam da je uspješno izradite, odabrali smo pet različitih tutoriala za besprijekoran novogodišnji look.

 

LOOK #1: Raskošni, bujni valovi

LOOK #2: Polupodignuta kosa s uvijenim krajevima

LOOK #3: Ravna kosa s uvijenim krajevima

LOOK #4: Niski (zaglađeni!) rep sa šljokicama na tjemenu

LOOK #5: Francuska punđa

Instagram vrvi od inspirativnih ideja za novogodišnje frizure koje nije teško kopirati, a ovo su neke od najljepših i najjednostavnijih za izradu:

@keunehaircosmetics
@justfashiondna
@myhaircareandbeauty
@maneaddicts
@princess_professional
@leonorgreylusa
@medusahairextensions
@medusahairextensions
@adaesalon
@allthingshairuk
@coffee_colored_eyes
@kattthompson
@mckmarr
@alejandroiniguezhair
@hairbylindsaygordon
@jordipaintshair
@blowndrybeautylounge
@kevinmurphyspain
@alejandroiniguezhair

 

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci