Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Bojana Gregorić puca od ponosa! Glumica otkrila razlog emotivnom posvetom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

U domu glumice Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića razloga za slavlje ovih dana ne nedostaje. Naime, njihov stariji sin Raul navršio je 18 godina, a tim povodom ponosna mama posvetila mu je prekrasnu čestitku na društvenim mrežama. Nekadašnja balerina podijelila je video komplikaciju sačinjenu od dosad neviđenih fotografija njezinog prvorođenog sina i dirljivom čestitkom razgalila mnoga srca…

‘Njemu je sve ovo blesavo, ja sam danas na rubu suza od sreće’, započela je Bojana Gregorić Vejzović emotivnu rođendansku čestitku svom sinu Raulu na Instagramu.

Cijenjena 52-godišnja glumica nikada ne propušta priliku obilježiti važne događaje i putem društvenih mreža, a dirljiva posveta prvorođenom mezimcu povodom njegove punoljetnosti nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

‘Sine moj, ljubavi moja, sunce i živote moj, poslušaj pjesmu do kraja. I sretan ti 18. rođendan’, napisala je zvijezda serije ‘Horvatovi’ u nastavku objave koju je popratila pjesmom ‘Everybody’s Free (To Wear Sunscreen) autora Sun Tan.

U video kompilaciji lijepa glumica obuhvatila je trenutke svog sina od njegovih prvih dana, među kojima su se našle i nikad viđene fotografije iz rodilišta, kroz djetinjstvo, pa sve do danas.

Ovo nije jedini razlog za slavlje koje je obitelj Vejzović imala posljednjih mjeseci. Početkom siječnja Bojana Gregorić i Enes Vejzović proslavili su 18. godišnjicu braka, a krajem veljače i sama glumica zakoračila je u novu životnu godinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Kako je zagrebačka glumica svojedobno priznala, tajna njihovog ljubavnog uspjeha leži u iskrenosti, poštovanju, zajedničkom uživanju u malim stvarima i obiteljskim druženjima uz njihovo dvoje djece – 18-godišnjeg sina Raula i 14-godišnje kćeri Zoe.

Bojana Gregorić i Enes Vejzović zavjetovali su se na vječnu ljubav nakon dvije i pol godine veze u tada popularnom lounge baru Škola pred 200-tinjak uzvanika, samo dva i pol mjeseca prije nego li je na svijet stigao njihov sin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Trudna glumica nosila je vjenčanicu prljavobijele boje i bijelu ružu u kosi, a na svadbi su nastupali jazz sastav Četvrtinka i poznati glazbenik Cubismo.

Sudbonosno ‘uzimam’ izgovorili su pred mladoženjinim kumom i redateljem Lukasom Nolom, koji je preminuo u listopadu 2022. godine te njegovom suprugom Barbarom, kao i Tarikom Filipovićem, Vedranom Mlikotom, Duškom Ćurlićem, Zlatkom Vitezom, glumicom Kristinom Krepelom, Leonom Paraminski i mnogim drugim poznatim imenima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci