Make your day different

Logo Cover

Velika sreća u obitelji najimućnijeg Hrvata Davora Lukšića i supruge Cristel: Stiže im prvo dijete, sinčić!

Davor Lukšić, jedan od najimućnijih Hrvata i supruga Cristel Carrisi Lukšić, modna dizajnerica i kći slavnog talijanskog pjevača Al Bana Carrisija, u rujnu će proslaviti prvu godišnjicu braka, ali ne sami! Par je, naime, u iščekivanju rođenja prvog djeteta, a sretnu vijest potvrdio je za talijanske medije upravo Al Bano, popularni pjevač i otac Cristel Carrisi Lukšić

Veliki razlog za slavlje uskoro će imati Davor Lukšić, vlasnik lanca najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, čija bi supruga Cristel Carrisi Lukšić ovaj mjesec na svijet trebala donijeti njihovo prvo dijete, sina.
‘Svi daljnji koncerti bit će podređeni našem unuku o kojem ću brinuti sa suprugom Rominom. Bit ćemo djed i baka. I to nas veseli. Čim se maleni rodi, u njegovu čast rodit će se i nova pjesma, no prvo čekam da ga upoznam. Znam da će me, čim ga ugledam, preplaviti emocije, a iz srca će u tom trenutku izaći prave riječi koje ću i uglazbiti’, – otkrio je Al Bano za talijanski tjedni časopis Nuovo.

@crisberry_
@crisberry_

 

@crisberry_

Davor i Cristel Lukšić vjenčali su se u rujnu 2016. Godine, u gradiću Lecce na jugu Italije, u baroknoj crkvi San Matteo, a potom je uslijedilo glamurozno slavlje. Cristel inače dolazi iz obitelji svjetski poznatih glazbenika, Al Bana i Romine Power. Prije nego su se zavjetovali na ljubav par je bio u vezi pet godina.
Davor Lukšić školovao se na prestižnom sveučilištu Babson College, a nasljednik je Grupacije Lukšić. Lukšići su ujedno i najbogatija obitelj u Čileu.

@crisberry_

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci