Make your day different

Logo Cover

Suprugu jednog od najimućnijih Hrvata Davora Lukšića brak i majčinstvo nisu spriječili na putu ostvarenja snova, pohvalila se velikim uspjehom

Davor Lukšić, vlasnik lanca hotela i potomak najbogatije obitelji u Čileu, ima veliki razlog za ponos na suprugu Cristel Carrisi, talijansku kantautoricu, s kojom je u braku dobio troje djece.

Cristel Carrisi, kći talijanskih glazbenih ikona Ala Bana i Romine Power koji su tijekom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća izdali nekoliko uspješnih albuma, pune je tri godine pauzirala od društvenih mreža. S razlogom. Vratila se u velikom stilu kako bi otkrila čemu je bila posvečena sve vrijeme i pohvalila se velikim uspjehom.

Naime, posljednjih godina Cristel nije bila fokusirana samo na obitelj i troje djece koje je dobila u braku s 40 – godišnjim Davorom Lukšićem, već i na obrazovanje.

Kako je otkrila, ovih je dana primila diplomu na privatnom sveučilištu u SAD-u – Harvardu, najprestižnijem i najboljem u svijetu, a ponos nije mogao sakriti niti njezin suprug, koji se sa tri godine mlađom suprugom Cristel nalazi na dvije fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristel Carrisi (@crisberry_)

Cristel Carissi i Davor Lukšić zavjetovali su se na vječnu ljubav u baroknoj crkvi San Mateo u talijanskom gradiću Lecce u rujnu 2016. nakon četiri godine veze.

Svadbenom slavlju prisustvovalo je čak 400-tinjak uzvanika, među kojima su bile i brojne slavne osobe, što i ne čudi s obzirom na to da i talijanska kantautorica i poduzetnik dolaze iz utjecajnih obitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristel Carrisi (@crisberry_)

Dvije godine kasnije postali su roditelji prvog djeteta – sina Kayja Tyronea, godinu kasnije i kćerkicu Cassiju Yleniju, a u rujnu 2021. stigla im je još jedna djevojčica kojoj su nadjenuli ime Rio Ines.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristel Carrisi (@crisberry_)

Cristel Carissi je kći talijanskih glazbenih ikona Ala Bana i Romine Power koji su tijekom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća izdali nekoliko uspješnih albuma. Jedan od hitova koji znaju sve generacije jest i njihova pjesma ‘Felicità’.

Njezin suprug Davor Lukšić nasljednik je čileanske poduzetničke obitelji hrvatskih korijena, ujedno i jedne od najbogatijih u Latinskoj Americi, koja se godinama nalazi na Forbesovim ljestvicama svjetskih milijardera. Iz rodnog Santiaga u Hrvatsku stigao je 2011. kako bi vodio brigu o obiteljskom poslu.

Naime, u njihovu su vlasništvu turistički kompleks Plava Laguna i Jadranski luksuzni hoteli koji uključuju i tri atraktivna dubrovačka hotela s pet zvjezdica.

Usto, kupili su i hotelski lanac Istraturist. Prema pisanju domaćih medija, danas broje više od 20 hotela, desetke turističkih kampova, tisuće apartmana te brojne druge luksuzne nekretnine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristel Carrisi (@crisberry_)

Foto: Instagram

 

 
Slični članci