Make your day different

Logo Cover

Vedran Ćorluka objavio fotku s obiteljskog krstarenja na jahti! Zbog jedne posebnosti u trenu je skupila 10 tisuća lajkova

Vedran Ćorluka, bivši hrvatski nogometaš, na svom Instagram profilu objavio je obiteljsku fotku koja otkriva kako provodi ljeto na luksuznoj jahti sa suprugom Frankom i djecom, sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom. I to na najljepši mogući način. Supružnici su u petak proslavili 5. godišnjicu braka.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić, 30 – godišnja glazbenica i supruga bivšeg člana hrvatske nogometne reprezentacije, uživaju u odmoru na jahti sa sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom, čiji su dolazak ponosno otkrili u studenom prošle godine pratiteljima na Instagramu, kao i ime koje su nadjenuli najmlađem članu obitelji.

Posebnost ove fotografije krije se u činjenici da je ovo njihovo prvo ljetovanje s kćerkicom Gretom. Stoga nimalo ne čudi da je u trenu prikupila gotovo deset tisuća lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

‘Obitelj’, napisao je 36 – godišnji Vedran Ćorluka u opisu fotografije te dodao emoji srca.

Ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se i upoznali.

Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a na luksuznoj stanciji Meneghetti organizirali su svadbeni party. U siječnju 2020. godine rodio im se sinčić Viktor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Foto: Instagram

 

Slični članci