Make your day different

Logo Cover

Upoznajte parišku ‘it’ djevojku

Jednostavnost i nenametljivost pariškog chicha u izvedbi ove karizmatične brinete privukli su pozornost svih zagriženih ljubitelja modne i beauty scene

Iako akademska glumica, blogerica, model i vlasnica modnog brenda ‘Rouje‘ Jeanne Damas, svoju karijeru može zahvaliti upravo Instagramu, ova brineta je sve samo ne tipična digitalna influencerica. Njezina modna esetitka je jednostavna, nenametljiva i minimalna, a opet ženstvena i senzualna na onaj način koji samo Parižankama s lakoćom polazi za rukom.
Ona ne ‘guta’ posljednje modne trendove, njezini su komadi bazični i svakodnevni, a upravo je njezina nonšalantnost privukla pozornost etabliranih modnih magazina poput Vougea i Harper’s Bazaara, koji su je prozvali pariškom ‘it djevojkom’ i nasljednicom Jane Birkin, modne ikone 60-ih i 70 godina.

 

 

 

Jedan pogled na Instagram profil ove karizmatične brinete objasnit će vam zašto uživa status ultimativne fashionistice na svjetskoj modnoj sceni. Ona je cool djevojka iz susjedstva s kojom  bi se rado družili i koja nikako ne odaje dojam kao da je satima razbijala glavu o tome što će odijenuti. Njezina make-up rutina je minimalna, varijacije njezinih ‘must have’ komada odjeće već posjedujemo u svojim ormarima, a lakoća kojom kombinira trendove i vintage stil gotovo je suluda.  Pa kako je ne voljeti?

 

Fotografije: Jeanne Damas Instagram


Hzzo


Slični članci