Make your day different

Logo Cover

8 razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u Alexu Chung

Ona putuje svijetom sa svojim poznatim prijateljicama, plaćena je da nosi odjeću s potpisom najetabliranijih dizajnerskih imena, a pritom stoji čvrsto na zemlji i tjera nas da se uvijek iznova zaljubimo u nju

Budući da ova karizmatična brineta pretvori u zlato sve čega se dotakne, Alexa Chung jedno je od najcjenjenijih imena u svijetu modne industrije. Ona je model, TV prezenterica, suradnica Voguea, kreatorica uspješne modne aplikacije Villoid i vlasnica vlastite modne linije.

Ova ultimativna fashionistica svoju je karijeru započela na britanskoj televiziji gdje se našla u ulozi voditeljice magazinske emisije Popworld. Pa iako je uređivački koncept emisije dočekan s kritikama, Alexina opuštenost, neposrednost i britak smisao za humor nisu ostali nezapaženi pa su se njezini voditeljski angažmani počeli nizati jedan za drugim.

Iako tvrdi da se modom počela baviti jedino zato što je to njezin posao zahtijevao od nje, Alexa danas uživa status ultimativne ‘it’ djevojke, a njezino ime ne silazi s vrha lista najbolje odjevenih dama na svijetu.

Njezine odjevne kombinacije svakako su preslika njezinog karaktera pa je stil ove šarmantne brinete najbolje opisati kao ležeran i nepretenciozan chic. Iako joj zavidi gotovo svaka žena, njezin je Instagram profil portfolio njezinog lifestylea savršeno upakiran u samoironiju pa vam ne preostaje ništa drugo nego obožavati je. Ako još niste uvjereni, donosimo vam osam razloga zbog kojih ćete se predomisliti.

 

Ova suradnica Voguea nedavno je snimila video u kojem je na samoironičan način demonstrirala neke od najvećih faux paseva dejtanja. Kako bi bila što uvjerljivija, na dejt je odvela- samu sebe. Gdje su stvari otišle u krivom smjeru, pogledajte u nastavku.

 

Fotografije: @alexachung Instagram


Hzzo


Slični članci