Make your day different

Logo Cover

Učite od najustrajnijih: Neka Vas za odlazak u teretanu inspirira naša poznata isklesana ljepotica Fani Stipković

Njoj doista nije teško latiti se utega i uprijeti iz sve snage, jer jako dobro zna da će savršeni rezultati doći. Naime, savršeno isklesano tijelo voditeljice Fani Stipković savršen primjer da se vježbom mogu napraviti čuda. Pri tom ne zaboravite kako još uvijek imate vremena prije nego se uvučete u Vaš omiljeni badić i svojim izgledom dodatno zažarite ionako već vrućeeee temperature…

Gotovo da nema ljepotice koja se ovih dana intenzivno ne priprema za sezonu badića, ali ona to ipak čini najbolje. Riječ je o našoj bivšoj manekenki, a danas voditelji Fani Stipković koja se preseljenjem u Španjolsku pretvorila u pravu fitness muzu.

Nekad gracioznu liniju tijela zamijenila je sportskim, mišičavim izgledom koji je danas moderniji no ikad, a njoj, priznajemo odlično stoji.

U zato svi vi koji mislite da nećete moći pobijediti vlastitu genetiku, neka vam Fani bude inspiracija da i sami uzmete svoju sudbinu (utege) u ruke.

Njoj je uspjelo pa nema razloga da ne uspije i Vama. Uz malo truda i discipline, čuda su, pokazuje nam sustavno Fani, moguća:

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci