Make your day different

Logo Cover

U čipkanoj haljini koja neodoljivo podsjeća na vjenčanicu Lady Gaga pokazala jedno od svojih najboljih stilskih izdanja u kojima smo je imali priliku vidjeti…

Pop zvijezda i glumica Lady Gaga planetarno je poznata i po svojim drastičnim promjenama imidža. Ovih dana boravi u New Yorku gdje ništa modno nije željela prepustiti slučaju. Tako je na izlasku iz luksuznog njujorškog hotela ‘Plaza’ zablistala u snježno bijeloj haljini koja krojem neodoljivo podsjeća na vjenčanicu, a komplimenti ne prestaju pristizati…

U čipkanoj haljini koja neodoljivo podsjeća na vjenčanicu Lady Gaga pokazala jedno od svojih najboljih stilskih izdanja u kojima smo je imali prilike vidjeti.

 
 

 

View this post on Instagram

 

  Advertisement
  Advertisement

A post shared by Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera)

 

Svoje brojne obožavatelje ovaj put iznenadila je stajlingom netipičnim za nju. Slavna glazbenica nevjerojatnih vokalnih mogućnosti, koja je osvojila publiku i kritičare ulogom života u filmu ‘Zvijezda je rođena’, moglo bi se reći, napravili je pravi modni zaokret.

Pjevačica hita ‘Telephone’ snimljena je na izlasku iz luksuznog njujorškog hotela ‘Plaza’, a svima je za oko zapeo njezin gotovo potpuno bijeli stajling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion🌀 (@malakfattoh)


Uz klasični Fendi kaput Lady Gaga, američka pop zvijezda, spretno je kombinirala snježno bijelu haljinu koju potpisuje Giambattista Valli, a koja je imala dodatak u obliku suknje od uvijenih organza rubova i bijelih točkica.

@lamaisongaga

U maniri prave dive lice je krila iza crnih sunčanih naočala dok je u ruci držala Mark Cross torbu. Na nogama je, pak, nosila satenske salonke vrtoglavo visokim potpeticama i potpisom Jimmy Choo.

Ovaj posve netipičan stajling za nju, 35-godišnja kraljica transformacije začinila je kosom podignutom u punđu, a nakit u obliku bisernih naušnica dizajnerice Alessandre Rich podario joj je onaj glam izgled kakav su nekoć njegovale zvijezde zlatnog doba Hollywooda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPSUGAR Australia (@popsugarau)

Ovo je samo jedna od transformacija koje je glazbenica pokazala tijekom boravka u New Yorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda (@mandiren)

Foto: Instagram

Slični članci