Make your day different

Logo Cover

Svjetske i domaće ljepotice promjenama frizure najavile najveće proljetne trendove! Kourtney Kardashian postala plavuša, Antonija Blaće napravila mali rez

Sunce, više temperature i dolazak toplijih dana u mnogima je probudilo želju za osvježenjem, a jedna od njih svakako je i promjena frizure. Svako godišnje doba sa sobom donese neke frizure koje se istaknu kao popularnije od drugih, a mnoge poznate domaće i svjetske ljepotice svojim su look-ovima već najavile koje će boje, dužine i stilovi dominirati ovog proljeća. Reality zvijezda Kourtney Kardashian, glumice Penelope Cruz i Zendaya Coleman, pjevačica Jennifer Lopez, kao i domaće voditeljice Mia Kovačić, Antonija Blaće i kantautorica Mia Dimšić već su pokazale svoje (ne)drastične promjene u skladu sa svim aktualnim trendovima…

Promjena frizure jedan je od najjednostavnijih načina za osvježiti izgled, posebice nakon dugog zimskog perioda.

Mnoge domaće i svjetske zvijezde u proteklih tjedana zablistale su s novom frizurom kojom su, neke malo više drastično, druge manje, promijenile svoj izgled. Kakvim su se trendovima povele – svaka je pokazala na svoj način.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Najhrabriju promjenu zasigurno je pokazala najstarija sestra iz obitelji Kardashian-Jenner. Dok su ostale pripadnice reality klana već ranije eksperimentirale s različitim nijansama plave boje, 43 – godišnja Kourtney Kardashian tek sada se odlučila na drastičnu promjenu.

Reality zvijezda nedavno je svoju poludugu kosu skratila u planetarno popularni bob, a crne uvojke sada je osvježila platinasto-plavom bojom kakvu je popularizirala njezina mlađa sestra Kim Kardashian.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zendaya updates✨ (@zendayac.96)

Pred šarmantnim bobom pokleknula je i glumačka zvijezda Zendaya Coleman, koja je svoju novu frizuru pokazala na nedavnoj dodjeli nagrada NAACP Awards. Iako je dugi niz godina bila vjerna dugoj kosi, pjevačica i glumica proljeće je odlučila dočekati sa znatno kraćim uvojcima.

Slavna 26 – godišnja zvijezda serije ‘Euphoria’ odabrala je butterfly bob koji se postiže feniranjem, ali i postepenim šišanjem, prilikom kojeg su najkraći slojevi na vrhu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fubiz (@fubiz)

Španjolska glumica Penelope Cruz suptilno je najavila vrući trend – tople pramenove u boji karamele s primjesama boje meda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Iako je tamnosmeđa kosa bila njezin zaštitni znak, zgodna 48 – godišnja glumica na nedavnoj reviji modne kuće Chanel tijekom pariškog Tjedna mode sve je iznenadila novom bojom kose koja naprosto priziva proljeće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Dok većina dama najčešće prelazi iz tamnijih nijansi u svijetlije, glumica i pjevačica Jennifer Lopez odlučila se na obrnuti redoslijed te je svoje, smeđe i medaste pramenove zamijenila nešto tamnijim, čokoladnim tonovima sa suptilnim primjesama plavih, pepeljastih pramenova.

Najnovija promjena 53 – godišnje latino dive odricanje je od frizure koju je furala gotovo dva desetljeća, a svi ćemo se složiti kako joj uistinu sjajno pristaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Na sličan pothvat još krajem veljače odlučila se domaća glazbenica Mia Dimšić. Osječka kantautorica još prošlog proljeća svoje duge, smeđe uvojke drastično je skratila, a sada je pokleknula pred profinjenim bobom s kovrčama koje naglašavaju lice.

Osim toga, 30 – godišnja glazbenica frizuri je dodala sjaj uz još tamniju nijansu smeđe sa suptilnim, bakrenim tonovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mia Kovačić (@mia__kovacic)

Novi (drastično!) osvježeni izgled nedavno je pokazala domaća voditeljica Mia Kovačić. Lijepa 41 – godišnja zvijezda NOVE TV voju dugu kosu, koju njeguje od srednjoškolskih dana, drastično je skratila na dužinu iznimno popularne bob frizure.

Cijeli proces transformacije objavila je na društvenim mrežama, otkrivši  kako se na taj korak odvažila zato što kraća kosa donosi vrckavost, svježinu i dojam kako je više cool nego onaj sa starom frizurom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Nakon popularnih, paperjastih ‘zavjesa’ šiški, televizijska voditeljica Antonija Blaće nedavno se okrenula nešto strožoj varijanti ove frizure.

Simpatična 43 – godišnja Šibenčanka posljednjih mjeseci držala se opuštenih šiški koje padaju uz lice, a sada ih je odlučila skratiti do razine obrva, a kosu je oblikovala u romantične valove.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci