Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Miji Kovačić duga kosa više nije zaštitni znak! Drastičnu promijenu Viktorija Rađa pohvalila, Nikolina Pišek bi je ipak još malo doradila

Mia Kovačić, lijepa voditeljica Nove TV, nimalo se ne pribojava modnih eksperimenata, a sad se odlučila za korak dalje. Svoju dugu kosu, koja joj je godinama bila zaštitni znak, drastično je skratila a cijeli proces podijelila na Instagramu.

Mia Kovačić, 41 – godišnja televizijska voditeljica, u posljednje vrijeme reda zanimljive modne stajlinge, a sad se odvažila i na jednu novu drastičnu promjenu izgleda.

Bivša manekenka, dizajnerica i uspješna voditeljica, koju  gledatelji mogu vidjeti u mnogim projektima Nove TV, neobičnim i nerijetko nespojivim modnim kombinacijama plijeni poglede gdje god da se pojavi, a sada je svoju dugu kosu, koju njeguje od srednjoškolskih dana, drastično skratila na dužinu iznimno popularne bob frizure.

Cijeli proces transformacije objavila je na društvenim mrežama, a u opisu dodala: ‘Shorter hair is cooler’.

Otkrila je i kako se na taj korak odvažila zato što kraća kosa donosi vrckavost, svježinu i dojam kako je više cool nego onaj sa starom frizurom.

 

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

Novi osvježeni izgled popularne voditeljice pohvalili su njeni brojni prijatelji i pratitelji na Instagramu.

I dok je Viktorija Rađa, koja njeguje sličan izgled, Mijin novi look pohvalila uz komentar kako nosi ‘the frizuru’, Nikolina Pišek, kojoj je duga kosa već godinama zaštitni znak, u komentararu je napisala: ‘Ja bi još kraće s trajnom…’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

Pogledajte nekoliko efektnih stajlinga popularne voditeljice:

Foto: promo

Foto: Instagram/promo

Slični članci