Make your day different

Logo Cover

Susret bivših supružnika Jelene Veljače i Dražena Čučeka na premijeri predstave ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ nekima je podigla obrvu…

Nakon tri pretpremijere, na kojima je publika toplo i emotivno primila novu predstavu Teatra Rugantino, smiješno-tužnu, romantičnu priču ‘Uvijek će nam ostati ljubav’, ljubav s publikom potvrdila se na najljepši način i na premijeri u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog! Među brojnom publikom premijeru je odgledala i Jelena Veljača, glumica, scenaristica i spisateljica te bivša supruga Dražena Čučeka, dok je titulu najneodoljivije gošće premijere osvojila Lena Čuček koja je netremice gledala tatu na sceni.

Velikim i dugotrajnim pljeskom nakon izvedbe, publika je sinoć potvrdila i koliko navija za Jelenu i Medu i – ljubav, kao i koliki su dojam na nju ostavile sjajne izvedbe Jelene Miholjević i Dražena Čučeka koji zaista ostavljaju srce na sceni u ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ Miloša Radovića.

Jelena Miholjević i Dražen Čuček

Snažan aplauz je za svoju nadahnutu režiju dobio i Dario Harjaček, kao i Zdravka Ivandija Kirigin za vrlo domišljatu scenografiju te kostime koji odlično zaokružuju situaciju na sceni. Posljednja je na poklon publici izašla Gordana Gadžić, inicijator i pokretački duh kompletne predstave, producentica i umjetnička ravnateljica Teatra Rugantino.

Ekipa predstave – Renata Kapicl (PR), Gordana Gadžić, Jelena MIholjević, Dražen Čuček, Zdravka Ivandija Kirigin, Ana Vidović (izvršna producentica) i Dario Harjaček (2)

Premijeri ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ prisustvovali su predstavnici Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba, saborska zastupnica Rada Borić i još jedno ime iz politike – Goran Beus Richembergh.

Jelena Miholjević i Dražen Čuček

Pogledati i podržati kolege na sceni došlo su glumci – Lucija Šerbedžija, Ana Maras Harmander, Lada Bonacci, Amanda Prenkaj, Filip Vidović, Silvio Vovk, od redatelja smo vidjeli Igora Mirkovića, Marija Kovača i Zlatka Svibena te jedno od omiljenih TV lica – Davora Meštrovića. Premijeru je posjetilo i nekoliko poznatih spisatelja – Miljenko Jergović, Marina Vujčić, Milana Vlaović Kovačak, Ivana Bodrožić te dramaturginja Nina Horvat.

 
 
Milana Vlaović Kovaček

Premijeru je odgledala i glumica, scenaristica i spisateljica Jelena Veljača, a titula najneodoljivije gošće premijere osvojila je Lena Čuček koja je netremice gledala tatu na sceni. Naime, Jelena Veljača i Dražen Čuček u rujnu 2015. godine vjenčali su se u tajnosti, a tri godine kasnije obznanili kako je njihovom braku došao kraj. Veljača je danas u sretnoj ljubavnoj vezi s u vezi Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, ali s bivšim suprugom ostala je u prijateljskom odnosu.

 
Jelena Veljača i Lena Čuček

Naravno, kako i dolikuje premijerama, bili su prisutni mnogobrojni pripadnici medija, kritičari, kao i mnogi drugi uzvanici koji su došli podržati ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ usprkos ogromnom broju zaraženih u Zagrebu zadnjih dana.

Sonja Kovačić i Lucija Šerbedžija
Senada Hadžavdić i Inja Tomašković

Moramo još jednom spomenuti da je predstava ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ krasno započela svoj kazališni put, a publika koja želi vidjeti veselu, raskošno lijepu i odlučnu četrdesetogodišnjakinju Jelenu i inertnog, neuhvatljivog, ali šarmantnog pedesetogodišnjaka Medu, u ovoj i lijepoj i teškoj, ali toploj priči u kojoj se svatko može pronaći, može to u Zagrebu 8. i 28. studenoga (Mala dvorana Lisinski). Četvrtog studenoga ekipa predstave ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ je u Crikvenici, a 13. studenoga u Opatiji.

Mario Kovač
Marina Vujčić
Lada Bonacci

 

Igor Mirković
Gordana Gadžić
Gordana Gadžić i Janja Franko
Filip Vidović, Gordana Gadžić, Ana Vidović

Foto: A. Saška Mutić

Slični članci