Make your day different

Logo Cover

Supruga najimućnijeg Hrvata Davora Lukšića otkrila ime sinčića kojeg je na svijet donijela prije točno mjesec dana

Prije točno mjesec dana najbogatiji Hrvat Davor Lukšić prvi je put postao tata, a njegova se lijepa supruga Cristel Carrisi Lukšić jednom fotografijom na Instagramu prisjetila svoje trudnoće te otkrila i ime sinčića, koji je ponosnim roditeljima, promijenio život iz temelja. Cristel Carrisi Lukšić, supruga najimućnijeg Hrvata Davora Lukšića, svoju je prvu trudnoću čuvala daleko od očiju javnosti.

Premda vrlo aktivna na društvenim mrežama svih je devet mjeseci trudnoće pazila da niti jednom fotografijom ne otkrije svoju slatku tajnu. Za njezinu se trudnoću doznalo tek kad je njezin otac, talijanski pjevač Al Bano Carrisi, s velikim uzbuđenjem otkrio da je postati djed, a 10. Svibnja i da je na svijet stigao njegov prvi unučić.

Un mese di te 💙 my little ocean in a drop 🌊Kai 🌊

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Danas, točno mjesec dana kasnije, Cristel Carrisi Lukšić objavila je svoju prvu fotografiju iz trudničkih dana, i uz nju otkrila ime sinčića – Kai. Tročlana obitelj danas živi na zagrebačkom Pantovčaku gdje su unajmili vilu nogometaša Luke Modrića. Davor Lukšić i Cristel Carrisi Lukšić vjenčali su se 2016. nakon četiri godine veze u gradiću Lecce na jugu Italije u baroknoj crkvu San Matteo, a svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je oko 500 uzvanika.

Cristel Carrisi Lukšić

 

@crisberry_

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci