Make your day different

Logo Cover

Supruga najbogatijeg Hrvata intimnom fotografijom pokazala što je ljubav

Vlasnik velikog broja luksuznih hotela diljem jadranske obale Davor Lukšić, prošetao se središtem grada sa svojom lijepom suprugom Cristel Carrissi, a u opuštenoj šetnji najpoznatijom zagrebačkom ulicom snimila ih je fotografkinja StyleZagreba. Par koji će uskoro proslaviti prvu godišnjicu braka, ovih dana imao je poseban razlog za slavlje

Jedan od rijetkih Hrvata koji se može pohvaliti pozicijom na Forbesovoj listi milijardera i njegova lijepa supruga, kćer talijanske glazbene legende Al Bana Carrisija, uživali su u prekrasnom proljetnom danu i čvrsto se držeći za ruke prošetali najpopularnijom zagrebačkom ulicom. Plavokosa ljepotica Ilicom je prošetala u elegantnoj kombinaciji bijelog sakoa i traperica kojima je naglasila svoju ženstvenu siluetu, a naočiti Davor se pak držao provjerene modne formule te se odlučio za klasično modro odijelo.

Par koji će uskoro proslaviti svoju prvu godišnjicu braka, ovih je dana imao još jedan razlog za slavlje.  Naime, Davor je 28. svibnja proslavio svoj 34. rođendan, a umjesto razuzdane zabave, par se odlučio na nešto intimniju proslavu. Ako je suditi po fotografiji koju je lijepa Cristel objavila na svom je Instagram profilu, ovaj poseban dan odlučili su proslaviti romantičnim bijegom iz gradske vreve, te su se u idiličnoj atmosferi seoskog imanja posvetili samo jedno drugom. Fotografiju koja je ovjekovječila trenutak njihove beskrajne zaljubljenosti, dizajnerica je objavila na svom Instagram profilu, a u komentarima su se ubrzo počele redati rođendanske želje.

My birthday boy ❤️ #taD

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Lijepu talijansku manekenku i modnu dizajnericu sve se češče može vidjeti u Zagrebu, a njezin je uspjeh zainteresirao i organizatore konferencije TEDxZagreb, koji su je pozvali da bude jedna od govornica na ovogodišnjem događanju. Davor je beskrajno ponosan na karijeru svoje ljupke supruge, a iako detalje  svoje moderne ljubavne bajke lijepa dizajnerica čuva od očiju javnosti, Cristel ponekom dirljivom objavom ipak pokaže koliko cijeni njegovu ljubav i odanost.

A hop, skip and a jump 💖 @davorluksic

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Njihova je ljubavna priča započela prije šest godina slučajnim susretom na jednoj poslovnoj večeri kada su se momentalno zaljubili jedno u drugo, pa iako je Davor živio u Zagrebu, a njegova odabranica u Italiji, česte međusobne posjete održale su njihovu ljubav koja je okrunjena brakom u rujnu 2016. godine.

Fotografije: Instagram, StyleZagreb


Slični članci