Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač proslavila 40. rođendan! Popularna blogerica samoj sebi uputila dirljivu čestitku, ali i otkrila koji poklon niti jedan drugi neće nadmašiti

Popularna blogerica Sonja Kovač danas ne skida osmijeh s lica, a razlog ne može biti ljepši. Naime, osnivačica bloga ‘XOXO Sonja’ navršila je 40 godina, a upravo će joj protekla životna godina ostati u najljepšem sjećanju jer se ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi, onoj majčinskoj. Nekadašnja glumica u dirljivom videozapisu posvetila si je kratku, ali moćnu čestitku i otkrila koji poklon niti jedan drugi neće moći nadmašiti…

Uspješna influencerica i zaljubljenica u putovanja Sonja Kovač danas slavi 40. rođendan, a ovaj će joj ostati u najljepšem sjećanju jer ga prvi put obilježava kao majka.

Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ svoju je kćerkicu na svijet donijela 10. svibnja, a upravo joj je ona najljepši (uranjeni!) poklon za jubilarni rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Sretan mi rođendan! Ja želja više nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila!’, poručila je popularna influencerica u opisu videozapisa u kojem je snimila novorođenu kćerkicu i sebe u kućnom, prirodnom izdanju, a brojni pratitelji pridružili su se čestitkama u komentaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ krajem prosinca otkrila je kako će se uskoro ostvariti u najljepšoj životnoj ulozi, onoj majčinskoj, a početkom siječnja pripremili su zabavu povodom otkrivanja spola djeteta kada su svijetu obznanili kako očekuju djevojčicu.

Podsjetimo, seksipilna Bjelovarčanka i profesionalni igrač pokera u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012. godine. U ožujku prošle godine, povodom njihove desete godišnjice, otputovali su na egzotične Maldive, a upravo je ondje Goran odlučio kleknuti pred svoju izabranicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

O Goranu Mandiću, koji joj je prije više od deset godina osvojio srce, zna se vrlo malo. Poznato je tek kako je riječ o samozatajnom pokerašu koji vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka javnosti poznata.

Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje povremenih zajedničkih video clipova.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Slični članci