Make your day different

Logo Cover

Sinčić Ive Šarić i Brune Petkovića slavi treći rođendan! Ponosna mama razgalila mnoga srca dirljivim riječima i otkrila detalje intimne proslave

U domu Vatrenog Brune Petkovića i njegove lijepe supruge, voditeljice Ive Šarić, zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, njihov sinčić Adrian slavi treći rođendan. Iako rijetko iznosi detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, HRT-ova voditeljica nije se libila pohvaliti preslatkom fotografijom svog mališana s njegovom starijom braćom. Usto, bivša manekenka razgalila je mnoga srca dirljivim riječima, otkrila djelić intimnog slavlja i pokazala genijalnu rođendansku tortu uz koju je maleni slavljenik slavio ovaj poseban dan…

Prije točno tri godine, poznati supružnici, nogometaš Bruno Petković i voditeljica Iva Šarić postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – sinčića kojem su nadjenuli (ne tako često!) ime Adrian.

Iako detalje iz privatnog života rijetko iznosi na društvenim mrežama, zgodna 35 – godišnja voditeljica nije mogla odoljeti da se ne pohvali važnim trenutkom u životu svog najmlađeg dječaka.

@iva__saric Instagram Story/Screenshot

Bivša manekenka i diplomirana ekonomistica na svom Instagram Storyju podijelila je nekoliko fotografija s rođendanske proslave, gdje se može vidjeti veliki plavi balon s brojem tri, kao i rođendanska torta u obliku crvenog auta – Munjevitog Jurića iz popularnog crtića ’Auti’.

Usto, zgodna Zagrepčanka podijelila je fotografiju malenog slavljenika s njegovom starijom polubraćom, Carlosom i Leonom uz koju je napisala: ’Volimo te više nego što ćeš ikada moći povjerovati.’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Nakon četiri godine skladne ljubavne veze, nogometaš zagrebačkog Dinama i zgodna voditeljica uplovili su u bračnu luku. Slavni par zavjete je izmijenio 20. prosinca prošle godine, a povod za slavlje bio je dvostruki – atraktivna Zagrepčanka proslavila je 35. rođendan.

Podsjetimo, nakon nekoliko mjeseci šuškanja o vezi Ive Šarić i Brune Petkovića, u siječnju 2021. godine konačno je stigla potvrda ljubavi i to u najljepšem mogućem obliku – da iščekuju prvog zajedničkog sinčića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Prije nego li se zaljubila u markantnog Metkovca, lijepa Iva Šarić bila je u braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, a zajedno imaju jedanaestogodišnjeg sina Carlosa i devetogodišnjeg Leona.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci