Make your day different

Logo Cover

Shrvana Ivana Mišerić progovorila o bolnom gubitku majke i emotivnom rođendanskom čestitkom mnoge ganula do suza

Za Ivanu Mišerić, popularnu radijsku voditeljicu, ovaj dan ima posebno i vrlo emotivno značenje. Naime, njena neprežaljena majka, koja je preminula prošle godine krajem veljače a koju je od milja zvala Buba, danas bi proslavila rođendan. Tim povodom lijepa Zagrepčanka posvetila joj je dirljivu čestitku, iskreno progovorila kako svakodnevno ‘oživljava uspomene’ i mnoge ganula do suza. Viktorija Rađa napisala joj je kako ne može prestati plakati…

Ivana Mišerić, 35-godišnja radijska voditeljica, svoju majku od milja je zvala Buba, a 21. travnja zakoračila bi u novu životnu godinu. Tim povodom ona se prisjetila njenih prijašnjih rođendana i posvetila joj emotivnu čestitku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)


Njezinu objavu prenosimo u cjelosti.

‘Godina se okrenula.
Često mi je teže nego prošlo proljeće, vjerojatno jer je sada sve stvarnije…mozak se primirio. Na trenutke i pomirio sa svime što je smrt napravila životu. Zastrašujuće je koliko se bol ne da van. Ali pričam ti o tome svaki dan. Zašto mi živi razgovaramo s onima kojih nema…? Valjda nam služi kao analgetik, flaster, persen, prigušivač…. Hm.
Sjetim te svakih nekoliko minuta.
U random situacijama… dok samujem, dok radim, u društvu, usred razgovora, pjesme, za vrijeme jela, dok se smijem, gledam sunce i tražim te u njemu, u snovima svako malo… tu si.
Ima nešto veliko u tome kako ‘vozim’ to svoje postojanje i ti si sa mnom unutra, a da nitko ni ne zna koliko često mi ‘blicaš’ …ni kojim intenzitetom, niti na kojim mjestima. Ne mogu ni znati jer neću im ni reći. To je naša sila. Oživljavam uspomene, samo da te čim više imam u tom neimanju. Da, dug je put suza, rekli su mi, ti si to nabolje znala.
Razumijem sve.
Stavile smo ti lijepe ružice za rođendan.
Jučer ti je i Buca bila. Teško je mama. Nije da se žalim, ali praznina me stišće. Potegnut ću i za tebe ovaj život!
Bit će sve ok.
Sretan ti rođendan Bubice moja.
Kako te samo volim.
♥️♥️’, napisala je Ivana Mišerić na Instagramu u opisu fotografija s majkom.

@ivana_miseric

 

Foto: Instagram

Slični članci