Make your day different

Logo Cover

Ivani Mišerić majka Buba preminula je prije dva mjeseca, a shrvana voditeljica progovorila je o bolnom gubitku i dirljivom posvetom mnoge ganula do suza

Za radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić ovaj dan ima posebno i vrlo emotivno značenje. Naime, njena neprežaljena majka, koja je preminula krajem veljače a koju je od milja zvala Buba, danas bi proslavila rođendan. Tim povodom lijepa Zagrepčanka posvetila joj je dirljivu čestitku, prisjetila se rečenice koju bi joj uvijek rekla na svoj veliki dan i mnoge ganula do suza…

‘Znala je reći: ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’. Znam Buba.
Malo godina bi danas proslavila…’, započela je shrvana Ivana Mišerić na Instagramu uz dvije fotografije svoje majke koja ju je zauvijek napustila.

Kako ju je 35-godišnja radijska voditeljica od milja zvala, Buba bi danas zakoračila u novu životnu godinu, a tim povodom ona se prisjetila njenih prijašnjih rođendana i posvetila joj emotivnu čestitku.

@ivana_miseric

‘Evo, baš sada bih ti došla doma, vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bi se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bi… Ne mogu procijeniti’, nastavila je.

‘Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje… Čekam da prodišem. Glas, pozivi i tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu’, napisala je atraktivna Zagrepčanka, ne skrivajući osjećaje koji su je preplavili.

 
@ivana_miseric

‘Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više… Da mi je samo tri minute još. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica… I smij se. Sretan ti rođendan’, zaključila je zvijezda Otvorenog radija u objavi koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Osim bez majke, koja je preminula ove godine u veljači, Ivana Mišerić ostala je bez i oca još prije 15 godina, a 2019. na njegov rođendan progovorila je o tom bolnom gubitku i poručila kako bi voljela da on može vidjeti u kakvu je ženu izrasla.

@ivana_miseric

‘Jako mi nedostaje. Sanjam ga često. Sjetim još češće. Okidač bude miris, ljudi, neke bezvezne situacije koje me vrate. Moja sreća koju bih htjela da vidi. Tuga isto… Onda bih posebno da je tu’, izjavila je tada za Story.hr.

Iako ju je taj veliki gubitak ojačao za cijeli život, još i danas se pita kako bi njen otac postupio u određenim životnim situacijama u kojima se ona sama danas nađe.

@ivana_miseric

‘Voljela bih znati kako bi gledao na sve što se izdogađalo u ovih 13 godina. Najviše od svega bih voljela čuti glas, jer to je jedino u što nisam sigurna jesam li dobro zapamtila. Nemam niti jednu snimku’, zaključila je radijska voditeljica prije dvije godine i na Instagramu podijelila tatinu fotografiju iz mlađih dana.

Foto: Instagram

Slični članci