Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Severina proslavila 50. rođendan uz gotovo 300 prijatelja spektakularnom zabavom ‘od sumraka do zore’! Donosimo detalje…

Splitska pjevačica Severina Vučković napunila je 50. godina, a veliku rođendansku proslavu odradila je u zagrebačkom klubu Mint club & more. Impresivnu zabavu, pod nazivom ‘Od sumraka do zore’ priredili su prijatelji jedne od naših najpopularnijih pjevačica, a na listi uzvanika našlo se gotovo 300 estradnih lica. Detalje i galeriju fotografija spektakularne zabave donosimo u nastavku…

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Severina Vučković, proslavila je 50. rođendan u zagrebačkom klubu Mint club & More. Rođendanski spektakl nisu propustila mnoga zvjezdana lica, poput Marka Tolje, koji je otvorio zabavu nastupom, Lejle i Tarika Filipovića, Matije Vuice, ali i Severinine majke Ane Vučković.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Severina je na zabavu stigla u Porscheu, a zablistala je u profinjenoj haljini glasovitog potpisa Balenciaga, čija cijena iznosi 14 tisuća kuna.

Slavljenica je stajling začinila sandalama izrađenim od sjajne lakirane kože i prozirnog PVC-a nastale suradnjom Jimmy Choo i Muglera, a poseban detalj na njima čini ukras nalik sjajnoj, disko kugli. Cijena im iznosi 1950 dolara, odnosno nešto više od 13 tisuća kuna. Dozu glamura dodale su crne satenske rukavice.

@tino.peric

Na listi uzvanika našlo se gotovo 300 ljudi, a prostorije Mint cluba bile su uređene poput svadbene dvorane. Posvuda se nalazilo mnoštvo bijelih i ružičastih ruža, kao i ostalih cvjetnih aranžmana i svijećnjaka.

 
Instagram Story/ Screenshot

Pravi tulum trajao je, baš kako je pisalo i na pozivnici, ‘od sumraka do zore’, tako su uzvanici partijali od 19.30 do 6.30 ujutro.

Instagram Story/ Screenshot

Među prvima koji su stigli na proslavu našli su se Ksenija Urličić, Mislav Bago i Dimitrije Popović, koji je Severini kao poklon namijenio svoju sliku, kao i glazbenik Marko Tolja kojeg je Severina zamolila da glazbom otvori ovu večer i pretvori Zagreb u New York.

Instagram Story/ Screenshot

Osim Marka Tolje, nastup su održali Haris Džinović i Saša Matić, a najveće iznenađenje bila je pojava bračnog para Hane Huljić Grašo i Petra Graše.

Rođendan nije propustila niti Ana Vučković, majka splitske pjevačice, a snimku njihovog susreta na Instagramu je podijelila Severinina digogodišnja prijateljica i suradnica Vedrana Vasić.

Instagram Story/ Screenshot

Osim pregršt hrane i pića, Severina je dobila i veliku rođendansku tortu kakvu okrugli rođendan i zaslužuje, a za koju je zaslužna kultna splitska slastičarnica Bobis.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

 

 

Slični članci