Make your day different

Logo Cover

Sestre Kardashian objavile prvu zajedničku fotografiju njihovih kćerkica, a svijet se rastopio od slatkoće

Sve o njima već znamo, ali dosad još nismo vidjeli zajedničku fotografiju malenih sestrični – True i Chicago, a upravo nam je taj prizor jučer poklonila Kim Kardashian, i to kao poklon za 34. rođendan njezine sestre Khloe. Pogledajte kako je preslatkom fotografijom i snažnim riječima Kim odala počast svojoj sestri…

Khloe Kardashian iza sebe je navodno ostavila sve crne dane koji su je pratili uoči poroda kćeri True Thompson, a vezano uz burnu aferu koju joj je priuštio njen partner i otac malene True Tristan Thompson. Sad kad je i medijima objasnila zašto mu je oprostila nevjeru i zašto je odlučila zaboraviti taj nemio događaj te krenuti dalje kao sretna majka, taman je stigao i njen rođendan. Kakvu je proslavu imala, to nam nije obznanila, no zato se za odavanje počasti ‘javila’ njena sestra Kim koja je odlučila objaviti predivnu obiteljsku, rođendansku fotografiju sa sestrom te njihovim malim djevojčicama.

@khloekardashianlovely

‘Sretan rođendan jednoj od mojih omiljenih duša na ovom planetu! @ Khloekardashian’, napisala je Kim pod fotografijom na kojoj se sestre smješkaju dok slavljenica u naručju drži njihova dva mala zlata – Chicago West i još mlađu True Thompson, koja je tek napunila dva mjeseca života.

@kimkardashian

Fotografiji je dodala još jednu emotivnu poruku: ‘Pokazala si nesmiljenu snagu kao nitko drugi i zato ti se toliko divim, jer uporno slijediš svoje srce. Volim te vidjeti kao mamu i ne mogu dočekati godine koje nam tek dolaze. U tvoju čast slavim danas i volim te do beskraja’.

Zaista lijepe sestrinske riječi koje su Khloe, nakon svega, sigurno dirnule u srce.

Khloe se inače tek nedavno vratila u Los Angeles iz Clevelanda gdje je rodila True i proživjela svoje najgore dane nakon spoznaje da ju je njen partner prevario dok je još bila trudna.

Sad je to, navodno, iza njih…

@khloekardashian

 

@the_kjklan

 

Fotografije: Instagram

 

Slični članci