Make your day different

Logo Cover

Sandra Perković ispričala detalje o zarukama u Londonu, otkrila kako teku pripreme za vjenčanje, ali i jednu jako posebnu želju…

Proslavljena bacačica diska Sandra Perković u 2023. godinu zakoračila je s najljepšim mogućim poklonom – zaručničkim prstenom. Naime, nakon 10 godina ljubavi njezin partner i trener Edis Elkasević odlučio je kleknuti pred svoju odabranicu, a jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica pristala je bez razmišljanja. Dvostruka Olimpijka ne krije sreću zbog novih životnih događaja, a u emisiji IN Magazin progovorila je o zarukama, majčinstvu, ali i otkrila jednu posebnu želju…

Sandra Perković, svjetska prvakinja u bacanju diska, zaručila se 31. prosinca za dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića, a sada je otkrila i nekoliko detalja.

U intervjuu za Invicta Magazin 32 – godišnja sportašica progovorila je o pripremama za vjenčanje, ali i otkrila planira li promijeniti prezime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

‘2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31.12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi’ , rekla je za IN Magazin.

‘Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba’, priznala je jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Kada je riječ o pripremama za vjenčanje, o tome još nije počela razmišljati jer, kaže, moraju prvo odabrati hoće li vjenčanje biti ove ili iduće godine. No ipak, u jedno je potpuno sigurna.

@discus70queen

‘Želim da u Parizu 2024. baca gospođa Elkasević. Svi me pitaju hoću li ostaviti prezime Perković Elkasević i vjerojatno neću ostaviti Perković, ali nikad se ne zna’, priznala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

O svom budućem suprugu, koji joj je ujedno i trener, atletičarka može reći samo najljepše: ‘Edis je jako dobar trener i jako dobar sportski lik i još veći čovjek. A romantičan? Ima taj svoj način romantike, poseban je, ne pokazuje previše osjećaje, ali kada ih pokaže, baš me gane. Tako je bilo i s ovim danom. Razumije mene i ispunjava sve moje potrebe, koliko god to ludo zvučalo! Stvarno je poseban i boljeg čovjeka za dugoročan život nisam mogla odabrati.’

Obožavatelje ponajviše zanima planira li par uskoro prinovu, a proslavljena atletičarka otkrila je pokoji detalj.

‘Neću reći da si trenutačno ne priželjkujem dijete, nego ne radimo na tome i ne želimo da se to dogodi u skoroj budućnosti jer imamo dosta sportskih planova, da se u tom vidu ispunimo oboje, Olimpijada 2024. je blizu. No ako se to dogodi, naravno da neću pobaciti ili nešto slično, nego ću postati majka ako bude sve u redu. Voljela bih napraviti sve ono što želim u sportu, ispuniti se u svemu što sam željela. Hoću li se poslije djeteta vratiti sportu, da znam da sam dala i napravila maksimalno, da znam da mi dijete neće biti izlika’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Podsjetimo, poznati par započeo je ljubavnu romansu još 2012. godine i od tada je nerazdvojan.

Godinu dana kasnije on je preuzeo ulogu njenog trenera, nakon što je prekinula suradnju s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IN magazin (@inmagazinnovatv)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci