Make your day different

Logo Cover

Romantika na kvadrat! Lana Jurčević objavila rijetke fotografije s partnerom Filipom Kratofilom, a ‘pali’ su i vrući poljupci…

Otkako je krajem studenog prošle godine na svijet donijela prvu kćerkicu kojoj je nadjenula nadasve posebno ime Mayla Lily, pjevačici Lani Jurčević ostvareni su svi snovi. Od trenutka kad se ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi, glazbenica i poduzetnica često dijeli anegdote iz privatnog života na društvenim mrežama, a ovih je dana otkrila kako su se uputili na prvo zajedničko putovanje. Nakon što je raznježila javnost prizorima svoje malene nasljednice, osnivačica brenda La Piel podijelila je i rijetke fotografije sa samozatajnim partnerom Filipom Kratofilom, a pali su i vrući poljupci…

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil postali krajem studenog prošle godine postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta, a ovih dana odmaraju na španjolskom otoku Ibizi.

Popularna 39-godišnja glazbenica i samozatajni partner na popularnoj egzotičnoj destinaciji pune baterije za nove radne pobjede, a unatoč kćerkici, uspijevaju pronaći i malo romantičnog vremena za sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Sočne usne’, poručila je popularna glazbenica uz fotografije na kojoj pozira s partnerom Filipom Kratofilom, a nisu se libili ni izmijeniti strastvene poljupce pred kamerom.

Zgodna pjevačica zablistala je u crnom kompletu, a njezin je partner odabrao svijetlije, neutralne tonove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

U srpnju prošle godine, nekoliko tjedana nakon što je obznanila da će postati majka, glazbenica je zabrinula javnost fotografijom nastaloj u bolničkoj sobi. Osnivačica brenda La Piel tada je otkrila da je prošla kroz brojne komplikacije i mnogo vremena provela u bolnici.

‘Ovo je početak kraja – bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka’, istaknula je u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci