Make your day different

Logo Cover

Retro look nikad nije bilo lakše postići! Pronašli smo 16 nevjerojatno chic marama za kosu, a načina za stiliziranje je bezbroj

Dok nam brza i dinamična svakodnevica ne ostavlja dovoljno vremena za stiliziranje frizure onako kako bismo to htjeli, kada je riječ o ljetnim frizurama težimo brzom, efektnom i ležernom rješenju. U tom slučaju, stylish marame su pravi ‘must have’ koji se mora pronaći u ljetnoj garderobi svake fashionistice, a mi smo pronašli 16 chic modela koji osvajaju funckionalnošću, ali i estetikom…

Pripreme za godišnje odmore krenule su u punom jeku, no bez obzira gdje (i kako!) planirate provesti ljeto, jedan modni detalj bit će neophodan. Obzirom je njega kose jedan od najvećih izazova tijekom ljetnih mjeseci, a kako bismo se nakratko odmorili od toplinskih uređaja koji oštećuju kosu, rješenje se krije u marami koja se istaknula kao omiljeni dodatak ljetnih frizura.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@elaisaya

Ono čemu težimo tijekom ljetnih mjeseci je maknuti kosu s lica kako bi zadržali svježinu, učestalo no držanje kose u repu ili nespretnoj punđi doprinosi njezinom oštećenju. Upravo iz tog razloga marama se iskazala kao sjajna alternativa, koja, osim što štiti kosu od štetnog djelovanja UV zraka, svakom outfitu pruža dodatan šarm.

@cmcoving

Mnogo je načina na koje se možete poigrati sa ovim chic detaljem. Možete ju, primjerice, povezati u mašnu na vrhu glave gdje će držati svu kosu da vam ne pada preko lica ili može služiti kao alternativa gumici za rep, a ono što je važno jest da je ona vesela i šarena, baš kao što su i ljetni dani.

@collagevintage

Što se tiče samog dizajna, predlažemo da se poigrate s bojama i detaljima koji odišu duhom razigranog i opuštenog ljeta, no, nisu isključene ni minimalističke verzije koje izgledaju nevjerojatno profinjeno.

 

U nastavku smo izdvojili 16 stylish modela iz ponude omiljenih uličnih i dizajnerskih imena:

Zara, 80 KN
Zara, 130 KN
Zara, 130 KN
Mango, 80 KN
Mango, 80 KN
Sinsay, 24 KN
Sinsay, 24 KN
Bershka, 30 KN
Bershka, 30 KN
Bershka, 50 KN
Stradivarius, 80 KN
E.Marinella, 250 €
E.Marinella, 250 €
Louis Vuitton, 232 $
Burberry, 342 $
Gucci, 495 $

Za dodatnu dozu inspiracije, pogledajte kako ih stiliziraju Insta fashionistice:

@tamumcpherson
@joanavaz_
@camilacoelho
@collagevintage
@cmcoving
@gypsygrandmaa

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/ Promo

Slični članci