Make your day different

Logo Cover

Prvo putovanje utroje: Lana Jurčević raznježila javnost novim fotografijama kćerkice (i partnera!) i otkrila na kojoj bajkovitoj lokaciji uživaju

Otkako je krajem studenog prošle godine na svijet donijela prvu kćerkicu kojoj je nadjenula nadasve posebno ime Mayla Lily, pjevačici Lani Jurčević ostvareni su svi snovi. Od trenutka kad se ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi, glazbenica i poduzetnica često dijeli anegdote iz privatnog života na društvenim mrežama, a sada je otkrila kako se njihova tročlana obitelj uputila na prvo putovanje. Kao svoju destinaciju osnivačica brenda La Piel i njezin partner Filip Kratofil odabrali su popularan španjolski otok, a dirljivi obiteljski prizori sve su raznježili…

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil postali krajem studenog prošle godine postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta, a sada su se uputili i na prvo putovanje s kćerkicom Maylom Lily.

Popularna 39-godišnja glazbenica i samozatajni partner otputovali su na španjolski otok Ibizu, a detalje prvog zajedničkog izleta otkrili su na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Naše prvo romantično putovanje… Kamo drugo nego na Ibizu. Maki nam raste k‘o gljivica poslije kiše, već je ogromna. I prepredobra je sve vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je ‘svoj na svome’ i sad’, poručila je u opisu fotografija na kojima se može vidjeti kako pozira s kćerkicom u naručju u avionu, ali i video na kojem Lanin partner i Maylin otac Filip Kratofil ljubi bebu, a prizori su mnoge raznježili.

‘Uživajte u svakom zajedničkom trenutku’, ‘Ajme preslatka’, ‘Predivne ste dvije curke, uživajte, dobar provod’, ‘Bože, slatkoće! Taj smijeh mi je nešto najdraže kod beba’, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

U srpnju prošle godine, nekoliko tjedana nakon što je obznanila da će postati majka, glazbenica je zabrinula javnost fotografijom nastaloj u bolničkoj sobi. Osnivačica brenda La Piel tada je otkrila da je prošla kroz brojne komplikacije i mnogo vremena provela u bolnici.

‘Ovo je početak kraja – bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka’, istaknula je u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci