Make your day different

Logo Cover

Prošle su 22 godine otkako nas je napustila Ena Begović! Mia Begović tim povodom sestri je posvetila emotivnu objavu koja slama srca

U obitelji Begović-Radeljak blagdan Velike Gospe izaziva posebnu sjetu. Ena Begović, jedna od najljepših hrvatskih glumica, tragično je izgubila život u prometnoj nesreći na otoku Braču. Njezina mlađa sestra, glumica Mia Begović, neprežaljenoj ikoni na taj dan posvetila je emotivnu objavu koja slama srca…

Glumica Mia Begović prisjetila se tragičnog događaja u kojem je prije 22 godine njezina starija sestra Ena izgubila život.

‘I ne postoji ništa…samo šutnja. I ova podmukla bol nemoći’, napisala je 59 – godišnja glumica uz crno-bijelu fotografiju svoje sestre Ene, koju je podijelila na Facebook profilu.

Mnogi kolege, prijatelji i obožavatelji u komentarima su stavili riječi podrške i poručili kako i njima silno nedostaje te kako će ju zauvijek pamtiti, a Mia se svima zahvalila što s toliko ljubavi i poštovanja održavaju živo sjećanje na Enu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli dejanbegovic (@dejanbegovic)

Proslavljena kazališna i filmska glumica više je puta u svojim medijskim istupima govorila o odnosu sa sestrom. ‘Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava’, svojedobno je ispričala za IN Magazin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boris Štajduhar (@photobystajdi)

Priznala je i kako joj sestra nedostaje ‘do boli i natrag’. ‘Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo’,  izjavila je glumica.

Prisjetimo se, Ena je preminula 15. kolovoza 2000. godine nakon prometne nesreće na otoku Braču. Auto je sletio u provaliju i glumica je zadobila ozljede glave zbog kojih je ubrzo umrla.

Bila je to smrt koja je šokirala hrvatsku javnost, jer je samo nekoliko tjedana prije glumačka diva ponosno pozirala s tek rođenom kćerkicom Lanom za jedan časopis, ne skrivajući sreću zbog udaje za Josipa Dikana Radeljaka te rođenja kćeri koju je toliko dugo priželjkivala.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Facebook/ Instagram

Slični članci