Make your day different

Logo Cover

Poznati Hrvati dodatno dižu temperaturu

Zadnje što želimo u ovim vrućinama je još veća vrućina, ali ovome je teško odoljeti. Naime, slavni markantni Hrvati su se odlučili pokazati svoje tijelo u kupaćim hlačicama; imaju se čime pohvaliti…

Jedan od najpoželjnijih hrvatskih reprezentativaca koji trenutačno igra za engleski Liverpool, 27-godišnji Dejan Lovren, na bazenu je pokazao svoje isklesano tijelo, a uz ove tetovaže mnogima će biti teško skinuti pogled s njega.

@dejanlovren06

U opuštenijoj večernjoj atmosferi u kupaćim hlačicama smo mogli vidjeti i Stjepana Hausera. Ovaj glazbenik i dečko plavokose pjevačice Jelene Rozge uživa u ljetu i to u totalno otkačenom izdanju.

@stjepanhauser

 

U šumskom ugođaju pored jezera uživao je glumac Mislav Čavajda. Sigurno ste ga primjetili u glumačkim ulogama u serijama „Kud puklo da puklo“ i „Stela“, a sad je na Instagramu pokazao i svoje ljetno izdanje.

@mislav_cavajda

Glazbenik Luka Nižetić se trčećim korakom po plaži pohvalio svojom definicijom i isklesanim tijelom u malo kraćim kupaćim gačicama, ali to mu s obzirom na prizor, nikako nije za zamjeriti.

@lukanizetic

 

Još jedna nogometna faca u ljetnom izdanju je i nasmijani 26 – godišnji Andrej Kramarić  koji je predah od nogometnih obaveza u njemačkom nogometnom klubu TSG 1899 Hoffenheim iskoristio za odmor. Simbolično pozirajući ispod natpisa ‘The art of doing nothing’ pokazao nam je svoje isklesano tijelo, a sigurni smo kako će je njegova pojava na plaži privukla mnooogo ženskih pogleda skrivenih ispod sunčanih naočala.

 

@andrejkramaric

Markantni glumac Slavko Sobin sa svojim obožavateljima podijelio je trenutak uživanja u sportskim aktivnostima, a vruća fotka otkrila je njegovo isklesano tijelo, pa Slavko u maniri kakvog grčkog Boga uživa u ljetnim sportskim aktivnostima. Ne treba dodatno naglašavati kako su komentari ispod objave vrvile komplimentima na račun njegovog impozantnog torza.

@slavkosobin

 

Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca, Mario Mandžukić, trenutno uživa na Braču,a svoje je obožavatelje razveselio fotografijom koja je osim prirodnih ljepota, otrkila i njegovu impozantu građu tijela.

@mariomandzukic_official

 

Iako branič moskovskog kluba Lokomotiva ,Vedran Čorluka glasi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, njegovo srce već dugi niz godina pripada lijepoj pjevačici Franki Batelić koja je njegova suputnica i na čestim putovanjima po luksuznim odredištima. Da trenutno uživa u prirodnim ljepotama grčke obale otkrio je fotografijom na svom Instagram profilu,  pa iako na njoj nije pokazao svoje savšeno tijelo, vjetar u kosi i  njegov sanjivi pogled ionako su njegovi najveći aduti.

@corlukav05_14

 

Ostatak ljeta će sigurno biti hot, i to ne samo pod suncem nego i na Instagramu. Poglede će mamiti brojni zgodni Hrvati u svojim razgolićenim ljetnim izdanjima, a mi se beskrajno veselimo novom valu fotografija njihovih vrućih ljetnih avantura.

Fotografije: Instagram

Slični članci