Make your day different

Logo Cover

Poznati Hrvati dočekali Novu godinu! Franka i Vedran Ćorluka na skijanju, Kristina Krepela otvorila sezonu kupanja, a Lejla i Tarik Filipović imali su dvostruki razlog za slavlje

Brojni poznati Hrvati dočekali su 2024. godinu u društvu svojih najmilijih, a mnogi od njih otkrili su djelić atmosfere na društvenim mrežama. Poznata lica s domaće estrade pohvalila su se glamuroznim novogodišnjim stajlinzima i dobrim provodom te svojim obožavateljima poželjeli mir, ljubav, zdravlje i blagostanje u novoj kalendarskoj godini. Supružnici Lejla i Tarik Filipović ovog Silvestrova imali su dvostruki razlog za slavlje, obitelj Franke Batelić i Vedrana Ćorluke slavila je na skijanju, a Hajdukovac Marko Livaja tulumario je sa suprugom Iris do sitnih jutarnjih sati, a glumica Kristina Krepela s partnerom Marinom Miletićem, saborskim zastupnikom, otvorila je sezonu kupanja…

Instagram su preplavile novogodišnje čestitke brojnih poznatih lica s domaće scene. Skockane zvijezde slavile su u društvu obitelji i bliskih prijatelja, a djelić atmosfere pokazali su na društvenim mrežama.

Osim Nove godine, u domu glumca Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle slavila se ljubav. Naime, televizijski voditelj i glumac i bivša Miss Hrvatske obilježili su 16. godišnjicu braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

‘Ljubav je došla prije 18 godina, a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju, veselju, ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L’, poručila je 47-godišnja Dubrovkinja uz fotografiju na kojoj sa suprugom ispija kavu na zagrebačkom suncu, a istu fotografiju na svojem profilu podijelio je i 51-godišnji glumac uz kratku, ali emotivnu posvetu supruzi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Nogometaš Ivan Rakitić čestitku je uputio iz Seville, a slavio je u društvu supruge Raquel, kćerkica Althee i Adare te šogora i šogorice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Obitelj glazbenice Franke Batelić i bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke Novu 2024. godinu dočekala je na skijanju, a u snježnim aktivnostima ponajviše su uživali jednogodišnja kćerkica Greta i dvije godine stariji sinčić Viktor.

‘Zadnji dani 2023.  Neka 2024. bude blaga i puna nade, da nam ponešto da iz nje naučimo ali i pokloni nešto na čemu ćemo joj biti zahvalni. U ovim čudnim vremenima ja sam zahvalna upravo na ovakvim trenucima na fotkama, na toj sreći i bezbrižnosti koju vidim u očima svoje djece.. Zahvalna što imam ova dva mala srca koja čuvam i ovih ih dana koji tren duže držim za ruku nakon što navečer sklope oči… Nek je svima mirna i sretna Nova’, napisala je 31-goidšnja glazbenica i poduzetnica uz preslatke obiteljske fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Novopečeni roditelji Ecija Ivušić i Goran Belošević slavili su u kućnoj atmosferi, a bivša 37-godišnja voditeljica od protekle godine – u kojoj se ostvarila kao majka, oprostila se uz album nikad viđenih fotografija i emotivnu objavu.

‘Kako sabrati godinu u 10 slika? I još ovakvu godinu. Doslovno nikako, ali bar sam probala. Slikom počinjem s krajem, a nastavljam s početkom pa kako je išla. 2023. Godina u kojoj se sve promijenilo u našim životima. Svašta bih još pisala i posvetila joj, ali nemam više vremena kao prije. Draga 2024. budi nam dobra i daj nam puno vremena za sve lijepo što nam nosiš’, napisala je PR stručnjakinja koja je 19. prosinca na svijet donijela sinčića kojem su nadjenuli ime Leo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević (@ecija_ivusic)

Bivši Vatreni Marko Livaja i njegova supruga Iris Rajčić 2024. godinu dočekali su sa stilom. Hajdukov 30-godišnji napadač i njegova 14 godina izabranica slavili su u društvu bliskih prijatelja, a bivša manekenka blistala je u dugoj, srebrnoj haljini upotpunjenoj šljokicama.

‘A kako će tek gorjeti ova Nova 2024. Zdravlja, sreće…Gazite bez straha, to vam želimo mi’, poručila je u novogodišnjoj čestitci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana u Novu godinu ušli su u društvu sinčića Maura i Felipea i bliskih prijatelja u njihovom domu u Lyonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Pjevačica Severina Vučković imala je radni doček. Zgodna 51-godišnja Splićanka u novogodišnjoj noći zabavljala je stanovnike Kotora, priredivši im spektakularni koncert za pamćenje, a podržali su je najbolji prijatelji i sin Aleksandar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Košarkaška legenda Dino Rađa i njegova supruga, bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa, Novu godinu dočekali su u Južnoj Americi, gdje su otputovali ovih blagdana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Brojni poznati Hrvati ovog posebnog dana svojim su pratiteljima i obožavateljima posvetili najljepše čestitke, a kako i gdje su slavili, pogledajte u nastavku:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@nanulananula)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Krepela (@kristina_krepela)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci