Make your day different

Logo Cover

Ecija Ivušić postala je majka! Poznata voditeljica iz rodilišta objavila prve obiteljske fotke, a otkrila je i ime novog člana obitelji

Ecija Ivušić, influencerica i bivša radijska voditeljica u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila je svoje prvo dijete – sinčića kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Leo.

Supružnici Ecija i Goran Belošević pohvalili su se i prvim obiteljskim fotografijama na Instagramu uz komentar: ‘Mi smo zaljubljeni potpuno’.

Ecija Ivušić i njezin suprug Goran Belošević, pjevač i bubnjar grupe Pravila igre, svoju su ljubav ozakonili  brakom u rujnu prošle godine u kapelici na otočiću Vrniku kraj Korčule. Povodom prve godišnjice braka, nekadašnja 37 – godišnja Kraljica Hrvatske prisjetila se najljepših trenutaka tog velikog dana i svom životnom suputniku uputila je tada romantičnu posvetu na društvenim mrežama.

Uspješna influencerica i bubnjar benda Pravila igre u srpnju ove godine organizirali su zabavu bušenja balona povodom otkrivanja spola bebe, a svijetu su tada obznanili i kako očekuju dječaka te kako će njihov prvi sinčić na svijet stići tijekom prosinca.

Foto: Instagram

Slični članci