Make your day different

Logo Cover

Poznate dame, glumice i televizijske voditeljice u zavidnim modnim izdanjima otvorile najzdraviji vikend u godini – Festival zdravlja

Treću godinu zaredom omiljeni zagrebački park Maksimir pretvara se u oazu brige o sebi zahvaljujući Festivalu zdravlja.

Festival je otvoren zanimljivim panelom ‘Ljepota u službi zdravlja’ powered by Eau Thermale Avene na kojem se razgovaralo o razbijanju mitova o estetskoj kirurgiji, te kako se tijekom globalnog lockdowna sve više ljudi okrenulo kućnim beauty tretmanima.

O toj tematici, kao i o tome da su prirodne metode pomlađivanja i neinvazivni tretmani ljepote danas učinkovitiji i dostupniji nego ikada prije, razgovarale su psihoterapeutkinja s međunarodnim iskustvom Iva Stasiow, specijalist dermatovenerologije Vesna Utješinović Gudelj iz Croatia Poliklinike, te Jelena Badovinac, urednica sadržaja u 24sata, kolumnistica Miss7 i autorica dviju knjiga, a cijeli panel moderirala je Nevena Rendeli, ujedno i direktorica festivala.

Nikolina Lalić, Nevena Rendeli i Sanja Benco

Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković Stepinac, Anita Matić Delić, Ana Maras Harmander, Jelena Pajić i Pamela Smoljanić uživale su i na prigodnoj koktel zabavi povodom otvorenja na prekrasnom Vidikovcu oduševljenje atmosferom i ugođajem zelenog Maksimira.

Program Festivala zdravlja nastavlja se već danas od 10 sati, a proći će se kroz teme ženskog zdravlja, važnosti pravilnog disanja te utjecaju sunca na našu kožu.

Anita Matić Delić i Ana Maras Harmander, Bojana i Enes Vejzović, Mirna Medaković Stepinac i Hrvoje Stepinac

Uz to, održat će se brojne besplatne radionice poput nordijskog hodanja, bebonošenja i mala škola uspješnog dojenja.

Besplatne konzultacije s liječnicima i nutricionistima omogućene su za sve posjetitelje, a partneri Festivala osigurali su  prigodne poklone i osvježenja u pauzama. Za zdravu kuhinju zadužena je poznata food blogerica Doris Valković @foodoris.

Jelena Pajić i Petar Ćulibrk, Pamela Smoljanić, Mara Bratoš i Ana Begić Tahiri

Nedjeljni program započet će psihofizičkim treningom s vijačom, a u 10.00 sati počinje iznimno zanimljiv panel Život počinje u četrdesetoj. Razgovarat će se i o zdravlju srca, ali i o zaštiti mentalnog zdravlja kod djece i mladih. Anita Matić Delić #glumicapakuha pripremat će osvježavajuća lagana jela, a Antonija Blaće predstavit će svoju kuharicu #ljetobezparea. Roditelji i djeca mogu se okušati u babywearing fitnessu, a Bruno Šimleša u popodnevnim satima govorit će o tome zašto je za zdravo tijelo potreban i zdrav duh.

Foto: promo

Slični članci