Make your day different

Logo Cover

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić izrekli su ‘sudbonosno da’, procurile prve službene fotke presretnih mladenaca

Valentina Walme, pobjednica prošle sezone ‘Plesa sa zvijezdama’, i Marko Petrić, glumac kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji ‘San snova’, proteklog vikenda izrekli su ‘sudbonosno da’. Sretnu vijest obznanili su na društvenim mrežama, a pale su i prve službene fotke presretnih mladenaca..

Među uzvanicima na vjenčanju bili su i brojni poznati Hrvati, poput Pedra Soltza i Iris Cekuš, Semente Rajhard Brundule, Slavka Sobina, Gabrijele Pilić, Tare Thaller, Filipa Vidovića, Korane Gvozdić i Ivana Šarića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Ljubavna priča Valentina i Marka započela je prije dvije godine kada su i na jednom događanju potvrdili svoje međusobne osjećaje, a nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Par se zaručio u rujnu prošle godine.

‘3.9.2023. Petrići’, napisala je plesačica uz crno-bijele fotografije s vjenčanja koje je objavila na svom Instagram profilu, a identične je fotografije objavio je i popularni glumac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Zanimljivo je da su Valentina i njezin novopečeni suprug oboje sudjelovali i u popularnom plesnom showu, ona kao plesačica, a on kao zvijezda, a u njemu su zajedno i zaplesali. Plavokosa Tina titulu je tada odnijela s plesnim partnerom, brazilskim modelom Pedrom Soltzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Foto: Instagram

Slični članci