Make your day different

Logo Cover

Pet mjeseci nakon rođenja kćerkice Chrissy Teigen i John Legend dobili su sina! Poznato je i ime novopridošlog člana obitelji

Sredinom siječnja obitelj američke manekenke Chrissy Teigen i glazbenika Johna Legenda postala je bogatija za još jednog člana – djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Esti Maxine Stephens. Pet mjeseci nakon rođenja kćerkice, slavni supružnici imaju novi razlog za slavlje. Naime, dok je manekenka bila trudna, par je doznao da će preko surogat majke dobiti sina. Slavna ljepotica svijetu je pokazala novopridošlog člana obitelji, otkrila njegovo ime, ali i priznala kako su joj se sada ostvarili svi snovi…

U domu američke manekenke Chrissy Teigen i glazbenika Johna Legenda ovih dana slavi se život, jer su postali roditelji četvrtog djeteta.

Naime, svega pet mjeseci nakon što je 37-godišnja manekenka rodila kćerkicu, američka ljepotica i sedam godina stariji glazbenik objavili su da je u njihovu obitelj stigao sin kojeg je na svijet donijela surogat majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

‘Otkad znam za sebe, oduvijek sam željela četvero djece’ započela je objavu bivša manekenka i otkrila da su 2021. godine počeli tražiti surogat majku kao opciju.

Zatim su upoznali Alexandru, surogat majku po kojoj su na kraju sinu dali srednje ime. Iako prvi prijenos embrija para nije preživio, usred Teigenine trudnoće s Esti saznali su da je i Alexandra ostala trudna s Wrenom koji je na svijet stigao 19. lipnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Podsjetimo, u listopadu prije dvije godine nekadašnja manekenka Chrissy Teigen doživjela je spontani pobačaj zbog komplikacija s posteljicom u petom mjesecu trudnoće. Tada je na Instagramu podijelila potresne fotografije iz bolnice, otkrivši da je shrvana zbog gubitka sinčića kojemu su ona i suprug, glazbenik John Legend, planirali nadjenuti ime Jack.

Televizijska zvijezda progovorila je o detaljima cijelog događaja u podužem eseju objavljenom na platformi Medium.

‘Čitam brojne bilješke sa svog telefona – misli koje su mi nasumično dolazile proteklih tjedana. Nisam znala kako da ovo započnem, ali bez obzira na to u kojoj sobi ili u kakvom stanju pišem, osjećam da je ispravno započeti sa zahvalom svima’, napisala je, naglasivši kako su tada na njihovu adresu stigle brojne poruke podrške a svaku su pročitali sa suzama u očima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chrissy Teigen Pictures (@teigenpictures)

S glazbenikom Johnom Legendom ima još dvoje djece, 7 – godišnju kćer Lunu i 5 – godišnjeg sina Milesa koje je dobila je pomoću IVF tretmana.

Zaljubljeni supružnici upoznali su se 2007. na snimanju Johnovog spota za pjesmu ‘Stereo’, a u bračnu luku uplovili su šest godina kasnije na talijanskom jezeru Como.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chrissy Teigen Pictures (@teigenpictures)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci