Make your day different

Logo Cover

Dvije godine nakon bolnog gubitka sinčića Chrissy Teigen i John Legend postali su roditelji trećeg djeteta: ‘Kakav blagoslovljen dan..’

John Legend i Chrissy Teigen dobili su treće dijete. Slavna influencerica i njezin suprug, glazbenik John Legend, vijest o dolasku prinove, i to gotovo dvije godine nakon što je američka manekenka izgubila sina u visokoj trudnoći, obznanili su javnosti u kolovozu prošle godine, uz fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuščić…

John Legend, 44 – godišnji glazbenik, 13. siječnja objavio je uzbudljivu vijest svojim obožavateljima nekoliko sati nakon dolaska na privatni koncert te večeri. Okupljenima je rekao da su on i supruga Teigen dočekali ‘malu bebu’.

‘Kakav blagoslovljen dan, jutros je stigla mala beba u našu obitelj’, rekao je glazbenik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Podsjetimo, u listopadu prije dvije godine nekadašnja manekenka Chrissy Teigen doživjela je spontani pobačaj zbog komplikacija s posteljicom u petom mjesecu trudnoće. Tada je na Instagramu podijelila potresne fotografije iz bolnice, otkrivši da je shrvana zbog gubitka sinčića kojemu su ona i suprug, glazbenik John Legend, planirali nadjenuti ime Jack.

Atraktivna 35-godišnja televizijska zvijezda progovorila je o detaljima cijelog događaja u podužem eseju objavljenom na platformi Medium.

‘Nisam imala pojma kada ću biti spremna da napišem ovo. Dio mene mislio je da će to biti rano, dok je bol bila svježa’, započela je supruga slavnog američkog pjevača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

‘Čitam brojne bilješke sa svog telefona – misli koje su mi nasumično dolazile proteklih tjedana. Nisam znala kako da ovo započnem, ali bez obzira na to u kojoj sobi ili u kakvom stanju pišem, osjećam da je ispravno započeti sa zahvalom svima’, nastavila je, naglasivši kako su tada na njihovu adresu stigle brojne poruke podrške a svaku su pročitali sa suzama u očima.

S glazbenikom Johnom Legendom ima dvoje djece, 6 – godišnju kćer Lunu i 4 – godišnjeg sina Milesa koje je dobila je pomoću IVF tretmana.

Zaljubljeni supružnici upoznali su se 2007. na snimanju Johnovog spota za pjesmu ‘Stereo’, a u bračnu luku uplovili su šest godina kasnije na talijanskom jezeru Como.

Foto: Instagram

Slični članci