Make your day different

Logo Cover

Ovo je najbolje vino u Hrvatskoj! Medalju najvišeg sjaja najprestižnijeg vinskog natjecanja osvojila je istarska etiketa iz 2015. godine

Luksuzni vinski hotel i vinarija Meneghetti dobili su još jedno u nizu priznanja izvrsnosti. Na ovogodišnjem izdanju vinskog natjecanja Concours Mondial de Bruxelles, koje se održalo u Istri, njihova etiketa Meneghetti Val Gambalera 2015 ponijela je laskavu titulu najbolje ocijenjenog hrvatskog vina…

Najprestižnije svjetsko vinsko natjecanje Concours Mondial de Bruxelles ove se godine održavalo od 11. do 14. svibnja u Poreču, a zaključeno je ekskluzivnom zabavom na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama.

Vlasnici jednog od najboljih hotela u regiji itekako su imali razloga za slavlje. Naime, kvalitetu i izvrnost Meneghettijeve etikete Val Gambalera iz 2015. godine prepoznali su najveći svjetski stručnjaci za vino te su je okitili zlatom.

@meneghetti_istria

‘Oduševljeni smo i neizmjerno ponosni što je Meneghetti Val Gambalera 2015 osvojio Grand Gold Medal 2023 i Revelation Croatia. Uz medalju najvišeg sjaja, ovo izvrsno vino osvojilo je i titulu najbolje ocijenjenog vina iz Hrvatske’, poručili su iz Meneghettija.

Inače, svako izdanje Concours Mondial de Bruxellesa jedinstveno je iskustvo. Natjecanje je prvi put organizirano još 1994., a od 2006. svake godine održava se na novoj lokaciji.

Miroslav Plišo

Nakon 15 poznatih vinskih regija, na red je došla i Istra. Jubilarno 30. izdanje održano je u Poreču, gdje se tijekom tri dana ocjenjivanja otvorilo više od 10 tisuća boca vina iz čitavog svijeta.

Događanje je zaokruženo završnim partyjem koji se održao na očaravajućoj stanciji Meneghetti. Svjetski poznata organizacija enologa, zaljubljenika u vino te vinskih novinara imala je priliku provesti svoj posljednji dan u Istri na raskošnom imanju uz vrhunsku hranu i nagrađivana vina.

Filip Božić i Romana Kajfež

‘Bilo nam je zadovoljstvo organizirati zabavu za prestižno svjetsko natjecanje Concours Mondial de Bruxelles. Ovo je veliko priznanje za istarske vinare i Istru kao vinsku regiju jer, ono što je Liga prvaka za sport, Concours Mondial de Bruxelles je za svijet vina’, kazali su iz Meneghettija.

Meneghetti Wine Hotel & Winery član je prestižnog lanca luksuznih hotela Relais & Châteaux. Svim gostima na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite učiniti nezaboravnima i to uz maksimalnu privatnost.

Pogledajte galeriju:

@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti

Foto: Meneghetti

Slični članci