Make your day different

Logo Cover

Ljubitelji vina iz cijelog svijeta iskusili su čari najljepšeg istarskog imanja s posebnim povodom, a o luksuznoj zabavi još se i danas priča

Sredinom svibnja Istra je zaživjela pod okriljem 30. izdanja najprestižnijeg vinskog natjecanja Concours Mondial de Bruxelles. Kako bi ovaj događaj svim uzvanicima ostao u posebnom sjećanju, Meneghetti Wine Hotel & Winery na svom luksuznom imanju organizirao je zabavu za uzvanike o kojoj se i dalje priča…

Svako izdanje Concours Mondial de Bruxellesa jedinstveno je iskustvo. Natjecanje je prvi put organizirano još 1994., a od 2006. svake godine održava se na novoj lokaciji.

Nakon 15 poznatih vinskih regija, na red je došla i Istra. Jubilarno 30. izdanje održano je u Poreču, gdje se tijekom tri dana ocjenjivanja otvorilo više od 10 tisuća boca vina iz čitavog svijeta.

Meneghetti

Kao točka na ‘i’ ovom događanju došao je završni party koji se održao na očaravajućoj stanciji Meneghetti. Vlasnicima jednog od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj ovo je bila velika čast, ali i priznanje izvrsnosti.

Svjetski poznata organizacija enologa, zaljubljenika u vino te vinskih novinara imala je priliku provesti svoj posljednji dan u Istri na raskošnom imanju u Balama uz vrhunsku hranu i nagrađivana vina s Meneghettijevim potpisom.

Meneghetti

Upravo se jedna od etiketa vinarije Meneghetti okitila zlatom na ovogodišnjem izdanju Concours Mondial de Bruxellesa. Riječ je o vinu Val Gambalera iz 2015. godine.

Uz medalju najvišeg sjaja, osvojilo je titulu i najbolje ocijenjenog vina iz Hrvatske.

Val Gambalera

‘Bilo nam je zadovoljstvo organizirati zabavu za prestižno svjetsko natjecanje Concours Mondial de Bruxelles. Ovo je veliko priznanje za istarske vinare i Istru kao vinsku regiju jer, ono što je Liga prvaka za sport, Concours Mondial de Bruxelles je za svijet vina’, poručili su iz Meneghettija.

Meneghetti

Odlučite li iskusiti čari najljepšeg istarskog imanja, jedinstven provod i vrhunska usluga itekako su zajamčeni. Svim gostima na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite učiniti nezaboravnima.

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista jedinstvenom luksuznom oazom za odmor, a posjetitelji posebno cijene potpunu privatnost i sigurnost.

Pogledajte galeriju:

Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti

Filip Božić
Miroslav Plišo
Filip Božić i Romana Kajfež

 

Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti

Foto: Meneghetti/Matej Paluh

Slični članci