Make your day different

Logo Cover

Ovaj pitoreskni jadranski otok često prolazi ispod radara! Zbog azurne boje mora i netaknute prirode poželjet ćete ga posjetiti već ovog ljeta

Jadranska obala krije neke od najljepših morskih destinacija na svijetu, a neke od njih često prolaze ispod radara. Među njima je i pitoreskni otok Lošinj, koji je, prema prestižnom magazinu Net a porter jedno od mjesta koje nipošto ne smijete zaobići. Zbog azurne boje mora, netaknute borove šume i lučkim kućicama koje izgledaju kao s razglednice, poželjeti ćete ga posjetiti već ovog ljeta… 

Lijepa naša nadaleko je poznata po brojnim otocima i očaravajućim plažama koje iz sezone u sezonu bude sve veći interes među stranim turistima.

Žudite li za mirnim odmorom bez gužve, otok Lošinj mjesto je koje vrijedi istražiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sonja (@sonjakich)

Otok Lošinj kroz godine postaje sve popularnija turistička destinacija, ali unatoč povećanom broju turista i dalje skriva predivne uvale i pruža očuvanu prirodnu ljepotu. Poznat je po svojoj blagoj klimi i vegetaciji koja uključuje borove, palme, oleandre i mnoštvo agruma.

Dva najveća grada svakako su Mali i Veli Lošinj, a zanimljivo je da je grad Mali Lošinj danas zapravo veći od Velog koji broji svega 1000 stanovnika. U lošinjskom akvatoriju, osim otoka Lošinja koji je nekada bio jedan jedini otok, danas je jedno od najrazvedenijih otočja na Jadranu te ga čine otoci Lošinj, Cres, Unije, Ilovik, Vele i Male Srakane te Susak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LOŠINJ – ISLAND OF VITALITY (@visitlosinj)

Imidž otoka koji je poput raja na zemlji dodatno potvrđuju čarobne stepenice koje su unazad dvije sezone postale kulisa najljepših Instagram fotki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by punkufer.hr (@punkuferhr)

Pripremila: Tara Musulin
Izvor: Net a porter
Foto: Instagram


Slični članci