Make your day different

Logo Cover

Nikolina Ristović uskočila u najhrabriju haljinu ikada i pokazala beskonačno duge noge, ali i maaaalo više od toga…

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović osigurala si je sigurno mjesto na listi najbolje odjevenih dama, a svojim pažljivo stiliziranim outfitima uzastopno opravdava tu laskavu titulu. Kada je pak riječ o njezinim glamuroznim izdanjima, jedna od najljepših Hrvatica uspješno koketira između nepatvorenog seksepila i decentnosti. Tako je i njezino posljednje izdanje koje je u prvi plan stavilo njezine duge, vretenaste noge (ali i maaaalo više od toga) potpuno rasplamsalo maštu njezinih pratitelja…

Odjevena u dugu haljinu koja svojim visokim prorezom otkriva njezine duge, vretenaste noge, voditeljica Nikolina Ristović zablistala je u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja. I zapalila maštu svih onih koji su imali priliku vidjeti taj prizor. Crna kreacija otkrila je sve adute jedne od najljepših Hrvatica, pa je tako osim njenih beskrajno dugih noga, haljina otkrila i ostatak njezine seksepilne siluete. Kreacija nosi potpis dizajnerice Matije Vuice.

Za romantični touch zaslužni su prozirni, predimenzionirani rukavi, a cijeli look Nikolina je odvela na jednu posve novu razinu ukrasivši svoju kosu vijencem zbog kojeg je izgledala poput kakve vile. Jedno je svakako sigurno: poigravanje s nepatvorenim seksepilom i romantikom  definitivno nije lagan zadatak, pa tako ni ovaj styling nikako ne može isfurati bilo tko. No, nekako, Nikolini to svaki put uspije. I to s lakoćom.

 

@nikolina_pisek

Fotografije: Instagram

Slični članci